Derbinin galibi Yenice

Süper Amatör ve 1. Amatör heyecanı dün oynanan müsabakalarla devam etti. Süper Amatör Lig B Grubu’nda İnegöl derbisinde Yenicespor, Gençlergücü’nü 2-0’la geçen taraf oldu.

Yayınlama: 30.11.2015
501
A+
A-

Süper Amatör Lig A Grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, dün saat 14.00’da Kurtuluş Sahası’nda ağırladığı rakibi Çotanakspor’a gol oldu yağdı. 8 golün kaydedildiği müsabakada gülen taraf 5-3’le Güvenspor oldu.

 

SİNİRLER GERİLDİ






B Grubu’nun iddialı ekiplerinden olan temsilcimiz Kafkasspor ise dün deplasmanda Zaferspor’a konuk oldu. Zirveyi ilgilendiren ve baştan sona gergin geçen müsabakanın galibi 2-1’lik skorla Zaferspor oldu. Ekibimizin golünü 54. dakikada Orhan Sarıkaya kaydederken Samet Çalışkan ise 90. dakikada gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düştü.

 

DERBİNİN KAZANANI İNEGÖL

B Grubu’nda oynanan İnegöl derbisi ise ilçe halkını futbola doyurdu. Dün saat 14.00’da Kurtuluş Sahası’nda karşı karşıya gelen Gençlergücü ile Yenicespor’un mücadelesinde gülen taraf 2-0’lık skorla Yenice oldu. Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği müsabakada gösterilen mücadele alkış aldı.

 

B Grubu’ndaki bir diğer temsilcimiz olan Kurtuluşspor ise haftayı bay olarak geçti.

 

AMATÖRDE PUAN ALAMADIK

Süper Amatör Lig’de ise Hürriyet’e konuk olan Alanyurtspor sahadan 3-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Bir başka deplasman mücadelesinde Yenidoğan’a konuk olan Doğugücü, 2-0’lık mağlubiyet ile İnegöl’e eli boş döndü. Evinde Çekirgespor’u ağırlayan Osmaniyespor ise defansta yaptığı basit hatalar sonucunda sahadan 2-4’lük yenilgi ile ayrıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş