Diyalize değil hayata bağlanmak istiyor

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı hastalık nedeni ile ilçemizdeki gazetelere konu olan minik Bedirhan, ilaç ücretlerinin fazla olmasından dolayı ve tedavisinin devam ettirilmesi için yardımseverlerden yardım bekliyor.

Yayınlama: 14.04.2016
491
A+
A-

Daha önce ilçemizde yerel haberlere konu olan ve daha sonra Beşiktaşlılar Derneği’nin yardımları ile tedavisine devam edilen minik Bedirhan, ilaç ücretlerinin fazla olması ve tedavisinin devam etmesi için yardım bekliyor.

 

Turgutalp Mahallesi Goncagül Sokak numara 26 adresinde ikamet eden Karaman ailesi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.






 

Bedirhanın babası Veli Karaman, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Ben Bedirhan’ın babasıyım. Yaklaşık 14 aylıkken hastalığa yakalandı. 5 Seneden beri Dörtçelik Çocuk Hastanesi’nde tedavi gördü ama sağlığı ile ilgili bir gelişme olmadı. 2 Seneden beri de İstanbul’da tedavisini sürdürdük. Bir ameliyat gerçekleşti orada. Hastalığın devam etmesinden dolayı, maddi durumumuz müsait olmadığından dolayı hayırsever insanlardan yardım talebinde bulunuyorum” dedi.

 

“Ameliyat olduktan sonra bağışıklık kazandı” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Karaman, “Hastalığı tekrar nüksetmeye başladı. Bizim de İstanbul’a götürüp getirmemiz ve maddi imkansızlıklardan dolayı tedavinin yarım kalmasına neden oldu. İlaçlarını SGK karşılamıyor. Dışarıdan almak zorunda kalıyoruz. İlaçların fiyatları da bizi çok aşıyor. Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. İlaçları kullanmadığı zaman Bedirhan’ın gözleri, karnı ve vücudu şişiyor. İne alması gerekiyor. Bu İğneleri de SGK karşılamadığı için dışarıdan almak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş