Doğru’dan Aktaş’a veda ziyareti

Yaklaşık 10,5 yıldır İnegöl’de görev yapan ve kısa bir süre önce görevlendirme ile İl Tarım Müdürlüğü bünyesinde Koordinasyon Ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğüne atanan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Doğru, ziyarette her konuda desteklerini gördükleri Başkan Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yayınlama: 15.10.2014
802
A+
A-

İl Tarım Müdürlüğü bünyesinde Koordinasyon Ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğüne atanan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

 

KENDİSİYLE 10 YILI AŞAN BİR SÜRE ÇOK KEYİFLE, ÇOK HEYECANLA ÇALIŞTIK






Ziyarette konuşan Başkan Aktaş; “Yaklaşık 10,5 yıldır ilçemizde hizmet etmekte olan çok değerli ilçe tarım müdürümüz Mahmut Doğru kısa bir süre önce açıklanan görevlendirme ile İl Tarım Müdürlüğü bünyesinde Koordinasyon Ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğüne atandı. Biz müdürümüzle 2004 yılında Belediye Başkanı olduğumda hemen hemen aynı tarihlerde göreve başladık. Kendisiyle 10 yılI aşan bir süre çok keyifle, çok heyecanla çalıştık. Aslında belediyelerin asli işi tarım ziraat ve hayvancılık olmamasına rağmen elimizin elverdiğince destekler verdik. Ama ilçe tarım müdürümüzden de çok büyük bir yakınlık gördük, yaptığımız uygulamalara çalışmalara çok büyük destek verdiğini gördük. Bu gerek rutin kontrollerde, gerek tarım fuarlarında, gerek başka başka uygulamalarda hep kendiliğinden karşılığını buldu. Ben kendisine yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

İlçe Tarım Müdürü’nün 10 yılı aşkından fazla buralarda olması hasebiyle de çok ciddi çevre edindiğini ve İnegöl’de tarımın ve ziraatın gelişmesi adına köy köy gezerek önemli katkılar verdiğini söyleyen Aktaş, Doğru’nun bir döneme damgasını vurup çok hayırlı çalışmaların başlangıcını yaptığını ifade etti.

 

GÖZÜNÜN BURADA OLACAĞINA ZATEN YÜREKTEN İNANIYORUM

Doğru’ya bundan sonraki görevinde başarılar ve mutluluklar dileyen Aktaş; “Ailesi ile beraber Bursa’nın çok uzak olmaması ve ailesinin burada olması hasebiyle de her zaman elinin, ayağının, gözünün burada olacağına zaten yürekten inanıyorum. Bu vesile ile de haklarını helal etmelerini özellikle istirham ediyor, bundan sonraki görevinde ve yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

 

ÇOK DESTEKLERİNİ GÖRDÜK

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru ise, 2004 yılından itibaren İnegöl ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yaptığını hatırlatarak, “Bu süre zarfında üretici, çiftçi kesimimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Başkanımızın Tarım Fuarı, İnegöl Ayçekirdeğinin tescili, Gıda ve hayvancılık denetimi konusunda çok desteklerini gördük. Kendisiyle her konuda istişarelerimiz oldu. Kendilerine İlçe Tarım Müdürü olarak çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İNEGÖL TARIM FUARINI ADINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE DÜZENLEDİK

İnegöl’ün tarım açısından hatırı sayılır bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Doğru; “Sayın başkanımızla İnegöl tarımını ilerletme konusunda özellikle İnegöl Tarım fuarını adına yakışır bir şekilde düzenledik. Dolayısıyla kendileri bu konuda çok özverili çalışmalarda bulundu. Asli görevi olmadığı halde Tarım ilçe müdürü gibi bizlere yardımcı oldu. Özverili çalışma ve kadirşinas davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş Doğru’ya, günün anısına çini ve fincan takımı hediye etti



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş