Edebeyliler isyan etti

Edebey Mahallesi’nde bulunan buzhane yolunda yaşanan asfalt sıkıntısı mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Yayınlama: 30.09.2015
599
A+
A-

2 Bin tırın sevkiyat için kullandığı yolun çamur içinde bulunması ve tırların devrilme tehlikesi yaşamaları nedeniyle yetkililere başvurduklarını belirten mahalleli, yaklaşık 2 yıldır yanıt alamadıklarını belirtti.

 

TIRLAR DEVRİLME TEHLİKESİ YAŞIYORLAR






Edebey Mahallesi sakinlerinden Mustafa Cengiz, “2008 yılında Edebey Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı. Buzhane yoluna doğru olan 300-400 metrelik bir yol asfaltlanmadı ve bugüne kadar kaldı. Bu sıkıntıyı çözmek için söz verdiler fakat hala daha bir girişimde bulunulmadı. Üzerinden 6-7 ay geçti. Buraya yaklaşık 2 bin tane tır gelip gidiyor. Mahallemizin üzerinde 10 civarında mahalle var, oralara geliş gidişlerde sıkıntı yaşanıyor. Dere çalışması yapıldı, yol daraldı. Tırlar dönmüyor, devrilme tehlikesi yaşıyorlar” dedi.

 

“IRAK’A KADAR GİTTİM BÖYLE BİR YOL GÖRMEDİM”

Bir başka mahalle sakini Mustafa Demir ise, “Önceki akşam buradan tır geldi benim arabama da vurdu. Buradan Irak Erbil’e ihracat oluyor. Ben kendim de ticaret yapıyorum, Erbil’e kadar giden bir insanım. Ben daha ömrümde İnegöl’ün dışına çıktıktan sonra Erbil’e kadar böyle bir yol gördüysem namert olayım. Böyle bir yol Türkiye Cumhuriyeti’nin hiçbir yerinde yok” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş