Ehliyetsiz sürücü dereye uçtu

İnegöl’de dün akşamüstü meydana gelen kazada ehliyetsiz sürücü aşırı hız nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek dereye uçtu. Takla atarak ters dönen araçta bir kişi hafif yaralandı.

Yayınlama: 02.07.2015
704
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 17.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Şimşek Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ortaköy Yolu’nda İnegöl’e doğru seyir halinde olan 16 KFL 87 plakalı özel otomobil sürücüsü 15 yaşındaki Mustafa T.,  Şimşek Caddesi üzerine çıkmak istediği sırada aşırı hız nedeniyle aracın direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

 

Kontrolden çıkan ve kayarak savrulan araç yol kenarındaki refüje çıkarak Bedre Deresine uçarak ters durdu. Mustafa T., meydana gelen kazada aracın içerisinden çıkarak çevredeki vatandaşların da yardımı ile dereden yukarıya çekildi.






 

Olayın şokunu atamayan ve kazada hafif şekilde yaralanan Mustafa T., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Olay yerine gelen Emniyet ekipleri gerekli tahkikatları yaparken dereye uçan araç bölgeye çağırılan çekici yardımı ile düştüğü yerden çıkarılarak otoparka çekildi. Kazanın ardından derede ters duran aracı gören meraklı vatandaşlar tüm olan biteni adeta film gibi izlediler.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş