Emniyet yine ıskalamadı

İnegöl Emniyet Müdürlüğünün her yıl rutin olarak, personelin atıcılık alışkanlığını tazeleyip canlı tutmak amacıyla ilkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda iki kez düzenlediği atışlar başladı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 14.04.2015
571
A+
A-

Emniyet Müdürlüğü tarafından, görevde bulunan polis memurlarının atış yeteneğini geliştirmek amacıyla dün başlayan eğitim atışları 6 gün sürecek. 14-15-16 ve 26-27-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Bahar Atış eğitimlerinde ıskalamayan Emniyet ekipleri, dosta güven düşmana korku saldı.

 

Hamzabey köyü 2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yolu mevkiinde oluşturulan poligon alanında gerçekleştirilen atış talimlerine, Emniyet Müdürlüğü ile Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerinden yaklaşık 400 polis memuru katıldı.






 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Amiri İlhami Araali, nezaretinde uzun ve kısa namlulu silahların kullanıldığı bahar Atış Talimlerinde, polis memurlarının insan görünümlü hedefleri başarılı bir şekilde vurduğu gözlendi.  Atışların söz konusu günlerde saat 09.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilen atışlarda kişi başı 25’er atış yapıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş