“En güzel yatırım; Adalet Sarayı”

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, veda ziyaretleri kapsamında İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’yi makamında ziyaret etti. Temelli, Hükümet Konağı’nda 3-4 odada hizmet vermeye çalışılan bir ortamdan nezih bir Adalet Sarayı’na geçilmesinin yapılabilecek en güzel yatırım olduğunu belirtti.

Yayınlama: 10.12.2014
729
A+
A-

14 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan AK Parti 5. Olağan Kongre’de görevinden ayrılacak olan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, veda ziyaretleri kapsamında dün saat 14.00’da İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’yi makamında ziyaret etti.

 

‘İLK OLMA HEDEFİMİZ VAR’






Pazar günü gerçekleştirecekleri ilçe kongresi öncesinde kurum amirlerini ziyaret ettiklerini belirterek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, “Buna bir anlamda veda diyorlar ama veda biraz daha tayin olup giden bürokratlarımız için kullanılan bir kelime. Bizler siyaseten belki bu görevlerimizden ayrılıyor olsak da yine İnegöl’de İnegöl’ümüz için ve İnegöllü hemşerilerimiz için farklı alanlarda hizmet etmeye devam edeceğiz. Birçok kurumumuzda da AK Parti iktidarıyla birlikte çok önemli fiziki değişiklikler, idari yapılar olduğu gibi adliyelerimiz ile ilgili daha iyi imkânlarla hizmet vermesini sağlamak için çalıştık. Bundan önce hükümet binamızda da 3-4 tane odada hizmet vermeye çalışan, o sıkışıklık içerisinde hem hizmet verenin sağlıklı hizmet vermesini engelleyen hem de orada hizmet alacak vatandaşlarımız için karışıklığa sebep olan bir ortam vardı. Bugün böyle nezih bir ortamda, adına saray dediğimiz bir mekânda veriliyor olması belki de yapılabilecek en güzel yatırımdı. Allah’a şükür bunlar bizim dönemimizde kazandırılan hizmetler oldu. Bizim bir şansımız da; bugüne kadar İnegöl’e hizmet amacı ile gelen bürokratlarımız, amirlerimiz, memurlarımızın gerçekten iyi niyetli, çalışkan ve adaletli olmalarıdır. Özellikle şuan içerisinde bulunduğumuz kurumda en önemli şey olan adalet kavramını en üst düzeyde tutan dostlarımız geldi. Kendilerine Başsavcımızın nezdinde teşekkür ediyorum. İnşallah ülkemizin demokratikleşme, özgürleşme noktasındaki adımlarının atılmasıyla da bu artarak devam edecek. Bizim bir hedefimiz var; Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedefinde inşallah ulaşacağımız nokta sadece ekonomisi ve ihracatı ile dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasına girmek değil aynı zamanda demokrasisi ile özgürlükleri ile gelişmişlik oranı ile dünyanın gelişmiş ilk 10 hatta ilk ülkesi olma hayalimiz var. Bu anlamda adalet mekanizmamız çok önemli. İnşallah onların önünü açmak, fiziki ortamlarını, çalışma ortamlarını ve çalışma sürelerini en güzel hale getirmek siyasetin görevidir ama içini doldurmak ve teraziyi hassas bir şekilde dengede tutmak da onların işidir. Sayın Başsavcımızın şahsında tüm adalet mensuplarımıza, yargı mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra hayırlı görevler temenni ediyorum” dedi.

 

‘BÜTÜN PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ’

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek söz alan Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse ise, “Biz, İnegöl’e başsavcı olalı henüz 3-5 ay oldu. Bu süre zarfında gerek basında gerek protokollerde yüz yüze yaptığımız sohbetlerde İnegöl teşkilatlarını tanıma imkânımız oldu. Bu anlamda Sayın Başkanım da gerçekten İnegöl’de saygın bir kişidir. İktidar partisinin ilçe başkanı olarak İnegöl halkı için çalıştığını gördük. Şuanda bildiğim kadarıyla kendi isteği ile ilçe başkanlığından ayrılacak. Bundan sonraki gerek aile hayatında gerekse siyasi hayatında başarılar diliyoruz. Adliye olarak biz bütün partilere eşit mesafedeyiz. Bu anlamda bütün partilerin farklı programları bulunmakla birlikte her birinin ülke sorunlarının çözümü için uğraştıklarını, bunun için çalıştıklarını biliyor ve onlara bu şekilde bakıyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş