Ensar Vakfı ziyaretlerine devam ediyor

Her hafta köyleri ziyaret eden İnegöl Ensar Vakfı, köy ziyaretleri kapsamında bu hafta Hamzabey Mahallesi’ni ziyaret etti.

Yayınlama: 24.07.2015
544
A+
A-

Birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerine devam eden Ensar Vakfı İnegöl Şubesi, ziyaretlerine kaldığı yerdend evame diyor.

 

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK






Ziyaret ile ilgili açıklama yapan inegöl Ensar Vakfı Başkanı Fatih Bayram, “Her hafta olduğunu gibi bu hafta da Hamzabey köyünü ziyaret ettik. Bizi sıcak karşılayan başta köy İmamımız Muhammed Aygün hocam, Muhtarımız Ali Osman Doyan olmak üzere, köyün gençlerine teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğunuz bu görüşme neticesinde köy ile ilgili gençlik faaliyetleri, gençlik Kulübü ve sosyal alanları nasıl aktif hale getiririz, özellikle gençlerimize başta uyuşturucu olmak üzere zararlı alışkanlıklardan nasıl uzak tutabiliriz gibi konuları istişare ettik. Önümüzdeki Ağustos ayı içinerisinde yapmayı planladığımız sünnet şöleni için kendilerini davet edip, varsa sünnet olacak maddi durumu olmayanları belirlemesi için muhtarımızı bilgilendirdik. İnşallah ziyaretlerimiz devam edecek. Birlik beraberlik çerçevesinde faaliyetlerimiz devam edecek” dedi. 

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş