Eski yöneticilerimiz Tokat sponsoru oldu

İnegölsporu’un geçtiğimiz sezon yönetim kurulunda yer alan Seçkin Kurşun, Ahmet Sütçü, Emrah Erim, Ali Demirhan, Bülent Tanrıkulu, Özcan Gümüştekin, Celal Ter, Mahmut Demirtaş, Metin Aydınlar ve Ersin Çakır hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Tokatspor maçının deplasman sponsorluğunu üstlendiler.

Yayınlama: 16.10.2015
603
A+
A-

Eski yöneticiler adına açıklama yapan Ahmet  Demirhan, şöyle konuştu: “İnegölsporumuz sezona beklendiği gibi başlayamadı. Fakat daha ligin başında, oynanacak çok maç ve alınacak çok puanlar var. Bir kaç gün önce kulübümüz teknik direktör değişikliğine de gitti. Bu takımdan başarı bekleniyorsa tüm İnegölspor camiasının yönetime, teknik heyete ve futbolcularımıza güvenmesi ve arkasında durması gerekiyor. Bizler de İnegölspor için birlik beraberliğin en lazım olduğu bu günlerde geçen seneki yönetim kurulunda görev yapmış arkadaşlarımızla takımımıza destek olmak istedik ve Tokatspor maçının sponsorluğunu üstlendik. Beklentimiz bu maçtan alınacak bir galibiyetle takımımızın çıkışa geçmesi ve sezon sonunda tüm şehrin beklediği şampiyonluğun yakalanmasıdır. Takımımıza güveniyoruz.. Bu ve bundan sonra oynayacağı maçlarda başarılar diliyoruz.”

 

Kulüp Başkanımız Eşref Güç ise Tokatspor deplasman sponsorluğunu üstelenen geçen yılki yöneticilere teşekkür ederek, “Gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi arkadaşlarımızla geçen yıl beraber görev yapmıştık. Bu yılda takımlarına desteklerini esirgemediler ve Tokatspor deplasman sponsorluğunu üstlendiler. İnşallah hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Tokatspor’u yenerek yavaş yavaş hak ettiğimiz üst sıralara çıkarız. Sezon sonunda da geçen sezon arkadaşlarımızla son anda kaçırdığımız PTT 1.Ligine çıkarız. Eski yönetici arkadaşlarıma yönetim kurulum adına tekrar teşekkür ediyorum ve tüm ilçe halkınızın takımlarına hem maddi hem de manevi destek vermesini bekliyoruz.”şekilde konuştu.  






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş