Gençlergücü’nden saldırıya kınama

Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bülent Ergül, yazılı basın açıklamasında bulunarak Ankara’da yaşanan terör olaylarını cami olarak kaınadıklarını açıkladı.

Yayınlama: 14.10.2015
572
A+
A-

10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yaşanan terör olaylarına bir kınama da Genclergücü Spor Kulübü’nden geldi.

 

HALKIMIZ VE DEMOKRASİ HEDEF ALINMIŞTIR






Bülent Ergül yazılı basın açıklamasında, “10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da yaşanan terör olayları sonucu 95 vatandaş vefat etmiş bulunmaktadır. Yapılan bu saldırıyla ülkemiz, halkımız ve demokrasi hedef alınmıştır. Bu saldırı ülkemizin bütünlüğüne karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırı, demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız ve hep birlikte karşısında olmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizi bölmek adına yapılan bu terör olaylarını camia olara kınıyor, Allah’a yenilerinin yaşanmaması için dua ediyoruz. Terör saldırısı sonucu vefat eden insanlarımızın ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz”

 

2-2 BERABERLİKLE BİTTİ

“Terör olayları sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tüm yurtta hafta sonu oynanacak spor müsabakaları iptal edilmişti. Maçların iptal edilmesi sebebi ile A takım bazında pazar gününü tatil yapmayıp Bölgesel Amatör Lig takımı olan Kestelspor ile hazırlık maçı oynayarak özellikle maç eksiği olan futbolcularımız adına önemli bir eksikliğimizi gidermeye çalıştık. Takım olma yolunda zamana ihtiyacımız vardı. Bizde bu imkânı iyi kullandık. Zevkli ve çekişmeli bir maç sonunda 90 dakika 2-2 beraberlikle bitti. Maçın skorundan çok futbolcularımızın her geçen gün daha iyi performans sergilemeleri bizleri mutlu ediyor. Liglerin iptali nedeni ile maç programı aynı şekilde devam edecek. Bu nedenle 18 Ekim pazar günü Mudanya Güzelyalı sahasında Bursa Bordo takımı ile karşılaşacağız. Bu maçtan 3 puan bekliyoruz ve bu 3 puanı alacak güçteyiz. Hafta sonu sporsever halkımızı Mudanya’da yanımızda görmek isteriz” ifadelerine yer verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş