GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINACAK

İHH İnegöl Tanıtma Başkanı Önder Duran yaptığı basın açıklamasında Soma’da yaşanan maden kazasında hayatlarını kaybeden vatan evlatları için Cuma namazı sonrası İshakpaşa Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılınacağını söyledi.

Yayınlama: 16.05.2014
1.226
A+
A-

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazası nedeniyle tüm Türkiye’de 3 günlük yas ilan edilirken, İHH İnegöl yönetimi Cuma namazının ardından kazada hayatlarını kaybeden vatan evlatları için gıyabi cenaze namazı kılınması yönünde karar aldı.

 

6 KİŞİLİK ARAMA KURTARMA EKİBİ İLE SOMA’DAYIZ






Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan İHH İnegöl Tanıtma Başkanı Önder Duran şunları söyledi: Geçtiğimiz Salı günü Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir kömür madeninde meydana gelen kazada şu ana kadar 282 vatan evladımızı kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Olayı duyar duymaz İHH İnegöl Arama Kurtarma Ekibi (İNİYAK) hazırlıklarını tamamlayarak hemen yola çıkmış ve kısa sürede Soma’ya ulaşmıştır. Varol Yılmaz’ın başkanlığında İlyas Eser, Yahya Bozkurt, Mustafa Cevahir, Ahmet Demirağ ve Cengiz Esgin’den oluşan 6 kişilik ekibimiz halen lojistik anlamda hizmet vermeyi sürdürüyor. Öte yandan yaşanan bu elim kazada hayatlarını kaybeden vatan evlatları için STK’larla yaptığımız istişareler sonucunda Cuma namazı sonrası İshakpaşa Cami’nde gıyabi cenaze namazı kılınacaktır. Acımızı paylaşmak isteyen tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş