Gurbetçiler boş durmuyor

Almanya’da internet iletişim uygulaması WhatsApp üzerinden yardım kampanyası başlatan Gurbetçi Emreoğlu Ailesi, topladığı yardımları Denizli ve İnegöl’de yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı. Yardım sonrası Almanya’ya tekrar dönen gurbetçi aile, yardım kampanyalarına devam ediyor.

Yayınlama: 09.09.2014
1.066
A+
A-

Almanya’da internet iletişim uygulaması WhatsApp üzerinden Gazze ve ihtiyaç sahibi aileler için kampanya başlatan Baki ve Filiz Emreoğlu çifti, toplamda 12 bin TL yardım toplayarak Gazze ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı. Almanya’ya geri dönen Emreoğlu Ailesi, Almanya’nın Stuttgart kentinde ikamet eden bir diğer gurbetçi Derya Yiğit önderliğinde yine WhatsApp üzerinden yardım kampanyası başlattı.

 

GURBETÇİLERLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK






Almanya’ya döndükten sonra yardım çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Baki Emreoğlu, “Almanya’dan bildiğiniz üzere internet üzerinden yardım kampanyası başlatmıştık. Bu yardım kampanyasının o kadar geniş kitlelere ulaşacağını ve birçok insanın yardım yapmak isteyeceğini ilk başlarda tahmin etmemiştim. Ama sonra büyük kitlelere ulaştık, yardımları topladık ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Almanya’ya döndükten sonra eşimle birlikte bu yardım kampanyalarına devam etmek istedik. Ve bu kapsamda yardım sever gurbetçilerle birlikte çalışmalarımıza başladık” dedi.

 

BU KEZ SADECE GAZZE İÇİN YARDIMLAR TOPLANIYOR

WhatsApp üzerinden, “Gazze’ye yardım amacıyla giyim, ilk yardım malzemeleri, battaniye, çocuk bezi, çocukların sosyal faaliyetleri için çeşitli gereksinimler ve ayakkabı gibi çeşitli yardım yardım ihtiyaçları toplanıyor. Bu yardımlar Stuttgart’ın Tübingen bölgesinden toplanarak Filistin Konsolosluğuna oradan da Filistin’e gönderilecek” mesajının gurbetçilere yayıldığını ifade eden Baki Emreoğlu, “Derya Yiğit kardeşimizle beraber yine bir yardım kampanyasına başladık. Gönderdiğimiz mesajla gurbetçi ailelerimiz yardımları topluyor ve bizlere getiriyor. Bizde bir depo düzenledik ve gelen yardımları oraya istifliyoruz” dedi.

 

KAMPANYALARINA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kurban Bayramı’nın yakınlaşmasıyla yeni bir kampanyanın daha gurbetçileri beklediğini ifade eden Baki Emreoğlu, “Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte yine Almanya’daki gurbetçi kardeşlerimiz ile birlikte kurbanla ilgili yardım çalışmalarımız olacak. Sonrasında ise eşimle birlikte yardım kampanyalarına destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

İHH İNİYAD’A TEŞEKKÜR

İnegöl’de yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kendilerine yardımı esirgemeyen İHH İNİYAD yönetimine teşekkür eden Emreoğlu, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Biz yardım kampanyaları yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. İnegöl’de ihtiyaç sahiplerine ulaştıran ve bize birçok konuda yardımcı olan İHH İNİYAD yetkililerine teşekkür ediyoruz.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş