GÖRÜNTÜ DEĞİŞMİYOR Gençlik nereye gidiyor?

Kısa bir süre önce kız öğrencilerin Kültür Parkta ettiği kavganın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla İnegöl Türkiye’nin gündemine oturmuştu. İnegöl henüz bu görüntüleri unutmadan, bu kez lise öğrencileri sokak ortasında kavgaya tutuştu.

Yayınlama: 05.03.2016
468
A+
A-

SOKAK ORTASINDA KAVGAYA TUTUŞTULAR

Bugün saat 16.00’da yaşanan olayda, üzerlerinde okul kıyafeti bulunan iki grup genç Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde adliye binası karşısında karşı karşıya geldi. Aralarında bilinmeyen bir husumet bulunan gençler tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

 






SURATLARI KANLARI İÇERİSİNDE KALDI

İki genç birbirlerine öldüresiye saldırırken, atılan yumruklardan iki öğrencinin de suratları kanlar içerisinde kaldı.

 

BİRBİRLERİNE KÜFÜRLER EDEREK SALDIRDILAR

Sokak ortasında yapılan kavgayı yoldan geçen bayanlar hayretler içerisinde izlerken, çevredeki bazı vatandaşlar da birbirlerine yumruklar atan gençleri ayırmaya çalıştı. Vatandaşlar iki genci güçlükle ayırdı. Bu sırada karşılıklı olarak birbirlerine küfür eden gençler, kendilerini ayırmaya çalışanların elinden kurtulup yine birbirlerine saldırdı. Bu anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedilirken, gençlerin vahşete düşüren kavgası “Gençlik nereye gidiyor?” sorusunu akıllara getirdi.

 

POLİSİ DUYUNCA KAÇTILAR

Kavganın ayrılmasının ardından vatandaşlar polise haber verdik deyince, yüzleri kanlar içerisinde kalan lise öğrencisi gençler koşarak farklı yönlere doğru olay yerinden kaçtı. Geriye ise vahşete düşüren bu kavga görüntüleri kaldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş