HAMSİ FİNGER İNEGÖL’E GELİYOR

Türkiye çapında Fast Food alanında büyük bir üne sahip olan Hamsi Finger, Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreni ile İnegöllülerle buluşacak.

Yayınlama: 10.11.2016
1.711
A+
A-

Murat Balakuş ve Ersin Bayraktar ortaklığında faaliyete geçirilecek olan firmanın açılışı Cumartesi günü saat 13.00’da Cuma Mahallesi Eski Ankara Yolu No:5 adresinde gerçekleştirilecek.

 

İNEGÖL’E BİR YENİLİK DAHA






Tüm İnegöllüleri açılışa davet eden firma ortaklarından Murat Balakuş, “12 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 13.00’da Hamsi Finger Fast Food balık tarzı işyeri açılışımız vardır. Murat Balakuş ve Ersin Bayraktar ortaklığında faaliyete geçecek olan işletmemiz balık çeşitlerinin fast food tarzı olarak müşteriye sunulmasını sağlayacaktır. Ürün çeşitlerimiz; hamsi, levrek, çinekop, alabalık, karides, kalamar, midye tava ve soğuk meze çeşitleri olarak İnegöl halkına sunulacaktır. Değişik tatların temizlenmiş, dondurulmuş ve soslanmış şekilde bizlere gelmesi sonrası biz de ekmek, dürüm ve porsiyon olarak müşterilerimize bu tatları sunacağız. Murat Balakuş ve Ersin Bayraktar olarak bizler bu Cumartesi günü Cuma Mahallesi Eski Ankara Yolu No:5 adresindeki işyerimiz açılışına tüm ilçe halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş