Hayırseverden 2 çeşme

İnegöl İmam Hatip Lisesi bahçesine hayırseverler tarafından yaptırılan 2 çeşmenin açılışı yapılırken, öğrencilerin Hüsn-ü Hat dersinde yaptığı eserlerin yer aldığı sergi de izlenime sunuldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 14.04.2015
700
A+
A-

Dün saat 14.00’de okul bahçesinde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, İnegöl İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhan Yahya Demirbaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

OKULUNUZUN KIYMETİNİ BİLİN






Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, yıllar sonra okul müdürlüğü yaptığı İmam Hatip Lisesi’nde tekrar bulunduğu için mutlu olduğunu belirterek, “Bugün temsili olarak 2 tane çeşme ve hat sanatı sergisinin açılışı için geldik. Ama ben öncelikle öğrencilerimi görmeye geldim. Öğrencilerimle sohbet etmeyi çok özledim. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Bizler yöneticiler, öğretmen arkadaşlarımız hepimiz sizleri kendi çocuklarımızdan ayrı tutmayız. Sizler memleketimizde iyi yerlere gelin ve güzel hizmetler edin. Önünüzde bir engel kalmadı. Geçmiş yıllarda bu okullara çok zulümler yapıldı. Bütün engeller ortadan kalktı. Hiçbir bahaneniz kaldı. Okulunuzun kıymetini bilin” dedi.

 

Bilican, ayrıca hayırseverlere çeşme yaptırmalarından dolayı teşekkür etti.

 

İnegöl İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhan Yahya Demirbaş ise, okula çeşme yaptıran hayırseverlere ve törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’a teşekkür etti. Çeşmeleri yaptıran hayırseverlere teşekkür plaketi verilmesinin ardından kurdele kesimi ile 2 çeşme hizmete açıldı.

 

İnegöl İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri öğretmeni Abdülvasih Duran’ın hüsn-ü hat derslerinde öğrenciler tarafından yapılan eserlerden oluşan hat sergisinin izlenime sunulmasıyla tören son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş