Helvacı Nuri Usta’dan 2. Şuben

İlçemizin en meşhur helvacılarından biri olan Helvacı Nuri Usta, Cuma Mahallesi Hal Yanı Sokak üzerinden bulunan şubesine, aynı sokak üzerinde yeni bir şube daha ekleyerek açılışını gerçekleştirdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 04.04.2015
1.452
A+
A-

Açılışa İnegöl Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Eşref Yiğit, Bursa AK Parti Milletvekili Aday Adayı Bülent Temelli, Bursa MHP Milletvekili Aday Adayı Fikret Fidan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MUTLU GÜNÜMÜZDE BİZLER DAHA DA SEVİNDİRDİLER






2. Şubenin açılışını gerçekleştiren İşletmeci Nuri Sorguç, “Bu mutlu günümüzdebizi yanlız bırakmayan başkanlarımıza, milletvekili aday adayların, ilçe başkanlarımıza hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde bizler daha da sevindirdiler” dedi.

 

SADECE RAMAZAN AYINDA DEĞİL HER GÜN

Bu işi 11 yıldır yapıyoruz. Ama vatandaşlar bizi Ramazan Ayı ile özdeşleştirdiler. Halbuki biz bunu her gün yapıyoruz. Vatandaşlarıma iyi hizmet verebilmek için daha gayretli çalışmalar, daha yakışır çalışmalar yapacağız. Hepimiz için hayırlı olur inşallah. Babadan oğula geçmedi, yani babamdan bana geçmedi bu meslek ama benden oğluma geçti.

 

İŞLETMECİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİYORUZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Tabi bugün işletmecimiz Buri Bey adına çok önemli bir gün. Ben kendi adıma da mutlu olduğum bir gün. Bu mahallede ben de 13 yıl esnaflık yaptım. Daha sonra farklı bir yere iş yerimizi taşıdır. Böyle bir özel günde burada bulunmak, bir araya gelmek çok güzeldi. İnegöl büyüyor. Şehrimiz genişliyor. Yeni yeni işletmeler açılıyor. Biz işletmecimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. İnşallah bol kazançlar elde ederler” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş