HEM’den kan bağışına destek

İnegöl Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında 28 ünite kan bağışı toplandı.

Yayınlama: 01.05.2014
949
A+
A-

İnegöl Halk Eğitim Merkezi (HEM), Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi işbirliğinde kursiyerlerine yönelik olarak kan bağış kampanyası gerçekleştirdi.

 

KURSİYERLERİMİZE VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ






Kan bağışı hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İlbay Yıl şunları söyledi: Gerek Halk Eğitim Merkezi personeli olarak gerekse kursiyerlerimiz olarak her sene geleneksel olarak Kızılay’ı buraya çağırıyoruz, geliyorlar ve kan bağışında bulunuyoruz. 1 yılda bazen 2 kez geldikleri oluyor. Her seferde yaklaşık 25-30 ünite bağışımız oluyor. Bütün kursiyerlerimize ve personelimize teşekkür ediyoruz. Bu gibi kampanyaların her zaman gündemde olması gerektiğine inanıyorum. Kan, hayattır. Bu yüzden kan bağışına herkesi bekliyoruz.

 

KAN BAĞIŞLARI İHTİYAÇLARI KARŞILAMIYOR

Bursa Kan Bağış Merkezi görevli hekimi Doktor Tanzu Çavuş ise kan bağışına ilişkin şöyle konuştu: Bursa Kan Bağış Merkezi olarak bugün İnegöl Halk Eğitim Merkezi’ndeyiz. Halk Eğitim Merkezi’ndeki kan bağış kampanyalarımız artık geleneksel hale geldi. Yılda 1 veya 2 defa bu kampanyayı düzenliyoruz. Halk Eğitim Merkezi çalışanları ve kursiyerleri, kan bağışı konusunda destek sağlamaktadır. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kan bağışı konusunda vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını istiyoruz. İnegöl halkı gereken duyarlılığı gösteriyor ama maalesef bağışlanan kanlar hastane ihtiyaçlarını karşılamakta yetersiz kalıyor. Kan bağışının artmasını temenni ederiz. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş