Hırsızlık saniye saniye kaydedildi

Şebboy Caddesi üzerinde bulunan bir markete giren tırnakçının yaptığı hırsızlık güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Market işletmecisi, daha önce de 4 kez aynı yöntemle hırsızlık olayı yaşandığını belirterek sıkıntısını dile getirdi.

Yayınlama: 09.10.2015
447
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay; geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 19.30 sıralarında Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir markette meydana geldi. İddiaya göre; markete gelen 30’lu yaşlarda kimliği belirsiz bir şahıs, aldığı süt, ıslak mendil ve kadın bağını kasaya getirdi. Kasiyerden 2 paket sigara isteyen şahıs sigaraları aldıktan sonra poşetten çıkardığı kadın bağını sarması için kasiyere ricada bulundu. Bu esnada kasiyerin dikkatini dağıtıp sigaraları cebine koyan şahıs, ödemeyi kart ile yapmak istedi. Ödeme yapmak istediği kartın uygun olmaması sonucunda elindeki poşeti yere bırakan ve arabasından para alıp geleceğini söyleyen tırnakçı, markete geldiği bisiklete binerek bölgeden uzaklaştı.

 

GÜVENLİK KAMERALARI OLAYI ORTAYA ÇIKARDI






Uzun süre şahsın gelmediğini fark eden işyeri sahibi Süreyya Özel, güvenlik kameralarını izlediğinde hırsızlık olayının farkına vardı.

 

HEP AYNI NUMARA

Olayı anlatan market işletmecisi Süreyya Özel, aynı hırsızlık yönteminin 5. kez başına geldiğini belirterek, “Aynı şeyleri sigaraları alıyorlar, aldıktan sonra gidiyorlar. Süt, ıslak mendil ve kadın bağı alıyorlar, daha sonra kasaya yöneliyorlar. İki paket sigara istiyorlar. Sigaraları da aldıktan sonra, nakit para almak için aracına gideceklerini söylüyorlar, sonra bir daha geri gelmiyorlar. Geçtiğimiz gün de aynı şey oldu. Süt, ıslak mendil ve kadın bağı alan genç biri, kasaya yöneldi, benden iki paket sigara istedi. Sigaraları verdim. O sırada poşetin içindeki bir ürünü gazeteye sarmamı istedi. Sardığım sırada sigaraları cebine atmış. Bana eski bir bankamatik kartı uzattı. Kart uygun değildi. O sırada aracından nakit alacağını söyleyerek, elindeki diğer poşetleri bırakıp dışarı çıktı. Bisikletine binip gitmiş. Bunları kamera kayıtlarında gördük. Hep aynı yöntemle hırsızlık yapıyorlar. Hep aynı şeyleri raflardan alıyorlar. Onların taktikleri buymuş demek ki. Sonrasında işyerimize güvenlik kamerası koyduk. Durum buymuş kamerada gördük” dedi.

 

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş