Huzurevi sakinlerini unutmadı

İnegöl AVM’de faaliyette bulunan Bursa Kebap Evi, İnegöl Belediyesi Huzurevi sakinlerine yönelik yemek tertip etti. Yemeğe katılan yaşlılar ardından kahve ve sinema keyfi yaparak keyifli vakit geçirdiler. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.03.2015
701
A+
A-

Uzun zamandır İnegöllülere hizmet eden Bursa Kebap Evi, İnegöl Belediyesi Huzurevi sakinlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Her sene huzurevi sakinlerini ağırlayan firma dün gerçekleştirdiği programda yaşlıları yemekte buluşturdu.

 

DUYARLILIK ÇAĞRISI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen, “Bursa Kebap Evi bugün bizleri misafir ediyor. Buraya ikinci kez geliyoruz. Firma sahibiyle görüştüğümüzde bunu her sene düzenleyeceklerini söylemişlerdi. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi Huzurevi, İnegöl’ün, herkesin. İnegöl’de kurum, kuruluş ve özel firmalar bizleri misafir etmek için sıraya girdiler. Bunun için herkese teşekkür ediyoruz. Bursa Kebap Evi’nden sonra Gönül Kahvesi’ne geçeceğiz. Orada kahvelerimizi içtikten sonra yaşlılarımızın hoşuna gidecek bir film seyredecekler. Bu günümüzü bu şekilde güzel geçirmeye çalışacağız. Bizlere yemek ikram eden ve moral veren firma sahibi Murat Şerefoğlu’na teşekkür ediyorum. İnegöl’deki diğer firmalara da bunun örnek olmasını istiyoruz. Bunun bir başlangıç olmasını da istiyoruz. Ramazan aylarında iftar programları oluyor. Ama Ramazan ayı haricinde de bu konuda duyarlı olmamız gerekiyor. İnegöl’de AVM’de sadece Bursa Kebap Evi yok. İnegöl’de tüm kurum, kuruluş ve özel firmalardan bu şekilde davetleri bekliyoruz” dedi.

 

GURUR VERİCİ BİR OLAY

İnegöl Huzurevi sakinlerini ağırlamaktan dolayı son derece mutlu ve keyifli olduklarını aktaran Bursa Kebap Evi sahibi Murat Şerefoğlu ise, “Bunu kelimelerle anlatmak imkânsız. Çünkü hepimiz bir gün Allah ömür verirse bugünleri yaşayacağız. Ama evlatlarımızın yanında olacağız, belki Huzurevi’nde olacağız. Onlar bizim annelerimiz, babalarımız, dedelerimiz, her şeyimiz. Bizim geçmişimiz. Biz onların evlatlarıyız. Ne olursa olsun onlar bizim her şeyimiz. Onları burada senede bir kere bile olsa misafir etmekten inanılmaz derece de mutlu ve keyifliyiz. Sektöre girmeden dönem dönem arkadaşlarımla Huzurevi ziyaretlerinde bulunurdum. Ama bu sektör inanılmaz derecede yoğun ve yorucu. Fırsat olup da onları ziyarete gidemiyoruz. Onları burada ağırlamak hem bizler hem de onlar için çok farklı, keyifli, gurur verici bir olay. Amacımız onlara yemek vermek değil, onlara bir farklılık yaşatmak, bir paylaşımda bulunmak istedik. Bu da bizlere keyif verdi. Geldikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bunun devamını da yapacağız. İnegöl’e yönelik çeşitli projelerimiz de olacak” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş