İdris Karaman Güven Tazeledi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Sebze Meyve Gıda Pazarcıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına, İdris Karaman beşinci kez seçildi.

Yayınlama: 27.01.2017
996
A+
A-

Köşklübağ Düğün Salonunda yapılan olağan genel kurul toplantısında, divan başkanlığını Ahmet Karadal, yardımcılığını Fahri Tekin, katip üyeliğini ise Şaban Korkmaz yaptı. 92 üyenin katıldığı Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Sekreter Hülya Tatlı’nın faaliyet raporlarını okumasının ardından, tahmini bütçe ele alındı. Denetleme raporlarından sonra yapılan faaliyetler neticesinde 46 bin 591 lira gelir,13 bin 563 lira gider, 2017 yılına 33 bin 027 liranın devir edildiği oybirliği ile kabul edildi.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “10 Ocak tarihinde yaşadığımız talihsiz bir kaza neticesinde pazar yerimizin 3’te biri ne yazık ki çöktü. Enkaz kaldırma çalışmalarımızı bugün tamamladık. Biz bu alanı halkımızın çok daha fazla yararlanacağı,haftada bir gün pazar yapılacağı bir alan olarak değil eskisinden çok daha kullanışlı bir alana dönüştürmek için şu anda çalışıyoruz.3 ayrı firma bu alanla ilgili proje hazırlıyor.Önümüzdeki günlerde bu projeler üzerinde gerekli çalışmalarımızı yaptıktan sonra çok daha kullanışlı ve güvenli bir alanda sizlerin hizmetine sunacağız” dedi. Derneğe katkı veren kişilere plaketlerinin takdim edilmesinin ardından açık oylama ile İdris Karaman,beşinci kez dernek başkanlığına seçildi. Karaman’ın yönetim kurulu ise İsmail Göven, Hüseyin Sert, Erhan Can ve Ertan Öksüz’den oluştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş