İHH İNİYAD’tan Belediye’ye teşekkür

İHH İNİYAD Yönetim Kurulu Üyeleri, 14 Ağustos Dünya Rabia Günü nedeni ile İnegöl Belediyesi ile ortaklaşa hazırlanan programa katkılarından dolayı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekrem Ergün’e plaket takdim etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.09.2014
736
A+
A-

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekrem Ergün’ü makamında ziyaret eden İHH İNİYAD Yönetim Kurulu Üyeleri, katkılarından dolayı Ergün’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

PROGRAM İÇİN BİZLERE KAPILARINI AÇAN İNEGÖL BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUZ






İHH İNİYAD Yönetim Kurulu üyeleri dün Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Serhat Balantekin: “14 Ağustos tarihinde gerçekleşen program için bizlere kapılarını açan İnegöl Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Ekrem Ergün Müdürümüze de maddi ve manevi katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine de teşekkür plaketi takdim edeceğiz. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

 

YARDIMCI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekrem Ergün ise şunları söyledi: “Kendilerine çok teşekkür ederim. Biz bu tür derneklere kanun çerçevesinde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Sağ olsunlar bizleri düşünmüşler. Bunun şahsım adına değil Belediyemiz adına alıyorum. Allah onlardan razı olsun”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş