İHMED’den Aktaş’a ziyaret

İnegöl İmam – Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği(İHMED) Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 28.09.2015
520
A+
A-

Ziyaret sırasında konuşma yapanİnegöl İmam – Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği(İHMED) Başkanı Ahmet Taştan;İnegöl İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği’nin yeni yönetimi olarak İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı bugün makamında ziyaret ediyoruz.Başkanımız hem İnegöl İmam Hatip Mezunları Derneği kurucularından olması hasebiyle hem de derneğimize her konuda destek ve katkıda bulunduklarından dolayı kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.

 

Taştan; “Belediye Başkanımız bizleri hiçbir faaliyette hem varlıklarından hem de maddi ve manevi desteklerinden mahrum bırakmadılar. Bu noktada samimi duygularımızla içimizden gelerek kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da yapacağımız faaliyetlerde her zaman yanımızda olacağını biliyoruz. Kendisinin de İnegöl’ümüze ve İmam – Hatip camiamıza sunacağı katkıların artarak devam edeceğini umuyor, saygılar sunuyorum” dedi.






 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Alinur Aktaş ise; “Öncelikle kısa bir süre önce kongre ile tekrar seçilen İHMED Başkanı ve yönetimine hoş geldiniz demek istiyorum. İmam – Hatip Lisesi eğitim –öğretime başladığı 1974 yılından beri İnegöl’e her zaman ışık saçmaya devam etti. İHMED, İmam – Hatip Liselerinin zor yıllar geçirdiği mahrumiyet yıllarında kurulmuş bir dernektir. İHMED o yıllarda İmam – Hatip Liselerini yaşatmak için vardı.  Çok şükür o karanlık dönemi geride bıraktık ve yeniden İmam – Hatip Liseleri canlanmaya ve mezun olduğu öğrencileri ülkemize her noktada hizmet vermeye devam ediyor. Hamdolsun ülkemizde son yıllarda İmam – Hatip okullarında çok ciddi bir artış oldu” dedi.

 

İHMED artık kalitesini yükseltmek ve işlevini artırmak için var diyen Aktaş; “Kardeşlerimiz de buna göre faaliyetler ve çalışmalar yapıyorlar. İnşallah bu çalışmalar önümüzdeki dönem artarak devam edecektir. Göstermiş oldukları bu özverili çalışmalar ve faaliyetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda İHMED derneğinin kurucu bir üyesi olduğumdan dolayı son derece mutluyum ve onur duyuyorum” dedi.

 

Aktaş; “Bizler de hem şahsım olarak hem de belediye olarak nasıl okullara destek ve katkılar da bulunuyorsak, İmam – Hatip Okulları ile alakalı olarakta aynı katkı ve desteği her zaman vermeye hazırız. Nihayetinde sivil toplum kuruluşunda görev almak bir fedakârlık işidir. Maddi ve manevi fedakârlık gerektirir. Kendilerine göstermiş oldukları bu fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Allah emeklerini zayi etmesin. Bu vesile ile de herkese selam ve saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş