İhracatçılar’dan Aktaş’a ziyaret

İnegöl’de yeni kurulan ve tanışma ziyaretleri yapan İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, derneklerini ve hedeflerini anlattı.

Yayınlama: 02.03.2015
613
A+
A-

Dernek üyeleriyle birlikte Başkan Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret eden İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği Başkan Yardımcısı Eyüp Selçuk Bozoklu, Aktaş’a dernek hakkında bilgiler verdi.

 

AMAÇ DERNEĞİ TANITMAK






Amaçlarının İnegöl’ün 2023 ihracat hedefini tutturabilmek adına bu sektörde çalışan personelin bilgilendirilmesi, dünya piyasaları hakkında bilgi alışverişinin yapılması, seyahatlerdeki tecrübelerin paylaşımı, henüz tecrübe etmemiş sektör çalışanlarının bilgilendirilmesi ve onların yapacakları seyahatlerde bir adım önde olabilmelerinin sağlanması olduğunu aktaran Bozoklu; “Derneğimizi tanıtmak ve faaliyetlerimiz hakkında bilgiler vermek için bugün Sayın Başkanımızın misafiri olduk” dedi.

 

TANIŞMA YEMEĞİNE DAVET

Dernek olarak önümüzdeki günlerde bir tanışma yemeği düzenleyeceklerini söyleyen Bozoklu; “İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği olarak 10 Mart Salı akşamı Park Otel balo salonunda bir tanışma yemeği vereceğiz. Bu yemeğe desteğini bizden esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı da davet ediyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş konuşmasına İnegöl Mobilyasını, İnegöl Ekonomisini geliştirmek adına yapılan her türlü faaliyetten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyerek başladı.

 

ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR DESTEKLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

Aktaş konuşmasında; “İnegöl’ümüz hızla gelişiyor, büyüyor. İnegöl’ün gelişiminin ana unsurlarından bir tanesinin ekonomi olduğunu ve özellikle mobilya sektörü olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu manada yapılan çalışmaları, ortaya konulan faaliyetleri, gayretleri de heyecanla izliyor, tebrik ve takdir ediyoruz. Yapılan çalışmaları İnegöl Belediyesi olarak da şahsım olarak da elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz” dedi.

 

2023 VİZYONU, HEDEFLERİ ORTAYA KONULACAK

Böyle bir derneğin kurulmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Aktaş; “İnegöl’ümüzde farklı farklı sivil toplum kuruluşlarımız, iş adamı derneklerimiz var ama özellikle İnegöl mobilyasının, İnegöl mobilya ihracatının gelişebilmesi adına İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneğinin önemli bir kuruluş olduğunu ifade etmek istiyorum. Arkadaşlarımızın da ifade ettiği gibi 10 Mart Salı akşamı bununla alakalı bir tanıtım gecesi olacak. Yapılan faaliyetler, yapılmak istenilenler, hedefler ortaya konulacak ve ülkemizin 2023 vizyonu olduğu gibi İnegöl mobilya sektörünün de 2023 vizyonu, hedefleri ortaya konulacak. Bu açıdan hem şehrin Belediye Başkanı olarak, hem de bu şehirde ticaret yapan bir insan olarak bu hareketi takdir ettiğimi, gerçekten bu hareketin desteklemesi gerektiğini buradan bir kez daha hatırlamak istiyorum” şeklinde konuştu.

 

İHRACAT İLE İLGİLİ HEDEFLER ORTAYA KONULMALI

İnegöl Belediyesi olarak mobilya sektörüne her türlü desteği vermeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Aktaş; “Gerek Modef Fuarcılık Şirketi aracılığı ile gerekse de Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki pozisyonumuzla ‘İnegöl Mobilyasına’ katkı koymaya, destek vermeye çalışıyoruz. Ama İnegöl olarak ihracatla alakalı çok özel hedefler ortaya koymamız gerektiğini ve bunun altının doldurulmasının gerekliliğini çok net bir şekilde biliyoruz. İnanıyor ve ümit ediyorum ki bu istişarelerle bunlar ortaya çıkacaktır” dedi.

 

FİRMALAR BİRBİRLERİNE ZARAR VERMESİN DESTEK OLSUN

Aktaş konuşmasının sonunda “İnşallah bizler firmalar olarak birbirimize zarar veren değil, birbirimizi destekleyenlerden oluruz. Ben bu vesileyle ortaya konulan çalışmalar ve gayretlerle alakalı emeği geçen arkadaşları kutluyor, şimdiden lansman yemeğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş