İMYO’lu öğrencilerden Aktaş’a ziyaret

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Genç Girişimciler Kültür Sanat ve Araştırma Kulübü, geçtiğimiz gün İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 10.12.2015
538
A+
A-

Aktaş’ın makamında gerçekleştirilen ziyarete Genç Girişimciler Kültür Sanat ve Araştırma Kulübü Başkanı Bilal Şahin, bazı üyeler Fahri Nerse, Bilal Akar, Ahmet Gürcüoğlu ve Yusuf Karakütük katıldı.

 

AKTAŞ’A TEŞEKKÜR






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Genç Girişimciler Kültür Sanat ve Araştırma Kulübü Başkanı Bilal Şahin, “Genç Girişimciler Kültür Sanat ve Araştırma Kulübü olarak görev yapmaktayız. Üniversitedeki bütün arkadaşlarımıza hizmet etmekteyiz. İnegöl’de Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve diğer birimlerimiz ile ortak çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz. Bazı projelerimiz var ve biz sayın başkanımızla bir araya gelerek projelerimiz hakkında istişareler yapıyoruz. Başkanımızın bizi sıcak karşılamasından ve bize bu konularda destek vermesinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

AKTAŞ’TAN DESTEK SÖZÜ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan öğrencilerimize, Genç Girişimciler Kültür Sanat ve Araştırma Kulübü’ne hoş geldiniz diyorum. Tabi öğrenci kardeşlerimiz eğitim öğretim hayatına devam ederken beraberinde, sosyal gelişimi de beraber sağlamak adına bu tip faaliyetlerin içerisinde olmalarını ben çok olumlu gelişmeler olduğunu düşünüyorum. Ben bu manada şahsım ve belediye olarak da destek anlamında her konuda yardımcı olacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu kardeşlerimiz de üniversite gençliği ile alakalı, genel anlamda da üniversitenin faaliyetleri ile alakalı istişareler yapıyoruz. Kendilerine bu manada yapmak istedikleri şeyler var. Özellikle tabi ki hem eğitim anlamında öğrencilerimiz kişisel gelişimlerini sağlarken, beraberinde de özellikle hem manevi anlamda hem de sosyal anlamda gençlerimizin eğitilmesi ile alakalı da düşünceleri ve projeleri var. Ben kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş