İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse oldu

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi, 2014 yılı yaz kararnamesini tamamladı. İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken, İnegöl Cumhuriyet Savcısı Osman Köse ise İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi.

Yayınlama: 13.06.2014
2.953
A+
A-

HSYK Birinci Dairesi, 2014 yılı yaz kararnamesini tamamladı. Kararname ile birlikte İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise 2012 yılında İnegöl’e atanan ve 2 buçuk yıldır ilçemizde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Osman Köse getirildi.

 

Öte yandan, aynı kararname ise İnegöl’de görev yapan 2 hakim ve 3 Cumhuriyet Savcısı da farklı şehirlere atandı. İnegöl Hakimi Ercan Doğan Manisa Hâkimliği’ne atanırken, İnegöl Hakimi Fatma Aydemir de Hendek Hâkimliği’ne atandı. İnegöl’de Cumhuriyet Savcısı Alparslan Ağcakale Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’na, İengöl Cumhuriyet Savcısı Adem Aydemir Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı’na, İnegöl Cumhuriyet Savcısı Ali Erginer de Maden Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.






 

HSYK’nın 2014 yılı yaz kararnamesini ile İnegöl’den farklı şehirlere atanan Hakim ve Savcıların yerine ise 3 hakim ve 4 Cumhuriyet Savcısı atandı. Boğazlıyan Hakimi Ayşegül Bilgin, Turhal Hakimi Nermin Funda Karadağ ve Pamukova Hakimi Harun Bayram, İnegöl Hakimliği görevine getirildiler. Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Karadağ, Sındırgı Cumhuriyet Savcısı İlyas Erbay, Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sel ve Boğazlıyan Cumhuriyet Savcısı Azmi Çağatay Bilgin de İnegöl Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildiler.

 

İnegöl’e yapılan atamalarla birlikte, İnegöl Adalet Sarayının kadrosu da genişledi. Tayini çıkan 2 hakimin yerine 3 hakim görevlendirilirken, tayini çıkan 3 Cumhuriyet Savcısı yerine ise 4 Cumhuriyet Savcısı atandı.

 

İnegöl’den farklı şehirlere tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, hâkim ve savcıların Temmuz ayı başında İnegöl’deki görevlerinden ayrılacağı öğrenilirken, yeni hakim ve savcıların ise bu tarihten sonra İnegöl’deki görevlerine başlamaları bekleniyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş