İnegöl Gençlik Platformu oluşturuldu

İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanlığında toplanan İnegöl’ün STK ve bazı siyasi parti gençlik kolları, bir araya gelerek İnegöl Gençlik Platformu oluşturulması konusunda istişarelerde bulundu. İstişarelerin ardından gençlerin bir toplantı daha tertip edecekleri ve platformun oluşturulmasında net karar alacaları bildirildi.

Yayınlama: 19.02.2016
443
A+
A-

İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanlığında toplanan istişare toplantısına, Saadet Partisi Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları, AK Parti Gençlik Kolları, Ateş Karıncaları Gençlik Hareketi, İHH Derneği Gençlik Oluşumu, Anadolu Gençlik Derneği, Ertuğrul Gazi Derneği Gençlik Kolları, Kafkas Derneği Gençlik Kolları, Bayburtlular Derneği Gençlik Kolları Ve Bosna Hersek Derneği Gençlik Kolları katıldı. Siyasi partiler arasında ise sadece CHP Gençlik Kolları toplantıya iştirak etmedi.

 

AMAÇ İNEGÖL’E HİZMET ETMEK






Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Manav Türkmen Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Enis Genci, İnegöl’ün genç beyinlerinin bir araya gelmesini ve İnegöl menfaatleri düşünülerek birlik içinde hareket etmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, “Bugün buraya katılan bütün gençlik kolları başkan ve vekillerine çok teşekkür ediyorum. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde İnegöl’ün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Herkesin bir siyasi görüşü olabilir. Ama İnegöl’ün menfaatleri söz konusu olunca, siyasi düşünceler bir kenara bırakılıp, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek lazım diye düşündük. Kurmayı amaçladığımız İnegöl Gençlik Platformu’nun amacı, İnegöl’ün genç beyinlerini bir araya getirerek, İnegöl için projeler geliştirmek ve projeleri hayata geçirmektir” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN ORTAK PROJELER

Siyasi parti ve kültür derneklerinin, kesinlikle bir ayrım yapılmadan her türlü proje hazırlayabileceğini ve projelerinin de her zaman değerlendirileceğini belirten Genci, “Burada bulunan gerek siyasi parti gençlik kolları gerekse de kültür derneklerimiz, hiç bir ayrıma tabi tutulmadan kendi projelerini üretebilecek. Bu projelerin hepsi de değerlendirilecek. Buradaki amaç aslında herkesin ayrı ayrı proje üretmesi değil. Birlik ve beraberlik içerisinde ortak projeler çıkartmak amacındayız”

 

BİR TOPLANTI DAHA TERTİP EDİLECEK

Genci, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Önümüzdeki günlerde ilçe protokolümüzün de katılımı ile bir toplantı daha icra edeceğiz. Bu toplantımızda da İnegöl Gençlik Platformu’nun inşasına başlamış olacağız. Ben tekrar bu toplantıya iştira eden kardeşlerime teşekkür ediyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş