İnegölspor hedefe ulaşmak istiyor

Alınan Gümüşhanespor galibiyeti sonrası Play-Off potasının içine giren İnegölspor’da açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Taşkın Güngör, kalan müsabakaları da galibiyet ile tamamlayarak hedefe ulaşmak istediklerini belirtti.

Yayınlama: 05.04.2016
387
A+
A-

KÂRLI KAPATTIK

Maç sonu açıklamalarda bulunan Başkan Eşref Güç, “Bu haftayı kârlı kapattık. Tabi önümüzde 4 haftamız var. Bu 4 haftanın 3 tanesi deplasmanda, 1 tanesi kendi sahamızda. Burada deplasman ve kendi sahamız diye program yapmamamız lazım. Bizim en önemli durumumuz bence geriden gelmemiz daha iyi oldu. Geriden gelmek her zaman için daha iyidir. Takım çok güzel oturdu, her şey çok güzel gidiyor. İnşallah bu 4 haftayı da en güzel şekilde kapatırsak tahmin ediyorum Play-Off’a kalırız. Aslında İnegölspor’un hak ettiği yerde Play-Off. İnşallah onu yakalarız. Buradan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizi 90 dakika boyunca destekledir. Bu hafta Sivas’ta önemli bir maçımız var. Bu kaçı kazandığımız zaman 3 haftamız kalıyor” dedi.

 






TAKIM NEREDEN NEREYE GELDİ

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ise, “Skor koruma telaşı, rakip ile olan puan durumu, rakibin iyi takım olması… Bunların hepsi ligin sonunda her takımda olduğu gibi bizde de streslere neden olacak.  Bunlar kolay değil. Bu takım nerelerden nerelere geldi. Büyük mücadelelerden çıktı çocuklar. Bu nedenle bizim için bağlayıcı olan tek nokta var; sonuçlar. Gol yemeseydik daha iyi olacaktı. Averaj bizim için önemliydi ama yedik yapacak bir şey yok. Özellikle biz yan toplardan kolay gol yiyen bir takım değildik ama futbol bu dünya bunu engelleyemiyor, bizde engelleyemedik. Sonuç; 3 puan ve iyi bir mücadele. Futbolcularımı, taraftarları tebrik ediyorum. Kalan haftalarda bu avantajımızı korumak istiyoruz. 3 Hafta deplasmanda oynayacağız. 1 Hafta içeride oynayacağız. Ortada 12 puan var. 3 Deplasmanda alacağımız iyi sonuçlar ve içeride alacağımızı bir galibiyet bizi hedefimize ulaştıracak diye düşünüyorum”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş