İnegölspor Tepecikspor’a konuk oluyor

2. Lig Kırmızı Grup’ta çıkış arayan temsilcimiz İnegölspor, bugün saat 13.30’da Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanına çıkıyor. Kupada gruplara kalan ve ardından evinde Kartal’ı 1-0’la geçen İnegölspor, sezonun ilk devresini kayıpsız kapatmak istiyor.

Yayınlama: 12.12.2015
464
A+
A-

Sezon başından bu yana istikrarlı bir görüntü sergileyemeyen 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, geçtiğimiz haftaiçi kupada Balıkesirspor’u devre dışı bırakarak gruplara kalırken bu moral ile haftasonu çıktığı Kartal maçından da 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. 1 hafta içerisinde iki olumlu sonuç elde ederek moralleri üst seviyeye taşıyan İnegölspor, ligde aldığı galibiyeti seriye dönüştürmek hedefiyle bugün saat 13.30’da deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor sahasına çıkıyor.

 

ŞARTLAR ZORLANACAK






Ateş hattının hemen üzerinde bulunan temsilcimiz İnegölspor, oynadığı 15 maçta 3 galibiyet 7 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 16 puan toplarken, rakip Büyükçekmece Tepecikspor ise 15 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile topladığı 20 puan sonucunda 11. sırada bulunuyor. Deplasmanda 6 maçtır kazanamayan ve bunların son 3’ünü beraberlikle bitiren İnegölspor, 3 maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta Tokat’a 4-1 mağlup olan Tepecik karşısında galibiyet için tüm şartları zorlayacak.

 

REKABET ANALİZİ

İki ekibin rekabet geçmişi 2008 yılına dayanıyor. İlk kez 2008 yılında Manavgat Kupası’nda karşı karşıya gelen ekiplerden Tepecikspor, İnegölspor’u 1-0 yenerek rekabette bir adım öne geçen taraf oldu. 2010/2011 sezonunda 3. Ligde karşılaşan ekiplerin İnegöl’deki maçı 1-1 berabere biterken rövanşında ise ekipler sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldılar. 2014/2015 sezonunda 2. Lig’de yeniden karşılaşan ekiplerden İnegölspor, deplasmanda rakibini 2-0’la geçtikten sonra müsabakanın rövanşında İnegöl’de ağırladığı Tepecik’i 3-1’le geçti.

 

DÜDÜK ÖZCAN’DA

Bugün saat 13.30’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Sahası’nda oynanacak olan müsabakayı Ankara bölgesi hakemlerinden Burak Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılığını Evren Çağlar ve Can Yamaç üstlenecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş