İnegöl’ün mimarisi ele alındı

İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürlüğü kendi bünyesinde çalışan mimar ve mühendis personeline “Mimarlık ve Mimarlığın Kent Üzerindeki Etkisi” adlı bir eğitim düzenledi.

Yayınlama: 15.08.2015
508
A+
A-

İnegöl’ün mevcut imar durumu ve gelecekte yapılacak çalışmaların konuşulduğu eğitim programında yapılan istişareler neticesinde İnegöl’de mimari bir kimlik ortaya konulmasıyla alakalı çalışmalar yapılması gerektiği fikri ön plana çıktı.

 

PROJELERİ ARKADAŞLARIMIZLA İSTİŞARE ETTİK






Sunum sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel; “ İnegöl Belediyesi olarak kent estetiğini ve görselliğini artırmak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda şehri rahatlatacak dinlenme mekânları, otopark alanları, çocuk parkları, yeşil alan ve meydan çalışmaları gibi birçok alanda çalışmalar yürütüyoruz. Bu gün ise genel anlamda çalışmalarımızı aynı zamanda kent estetiğini arttıracak, İnegöl’ün görselliğini ön plana çıkaracak olan bilgi ve projeleri arkadaşlarımızla istişare ettik” dedi.

 

İNEGÖL’ÜN KENDİNE HAS MİMARİSİ OLMALI

“İnegöl’ün kendine has mimarisi olmalı” diyerek sözlerine devam eden Yel; “İnegöl Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla örnek bir belediye olma çabası içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bu gün düzenlediğimiz bu toplantı önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalara bir ışık tutacağını ve daha güzel işlerin ortaya konulmasında bizlere vizyon katacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş