İnegöl’ün yeni lezzet mekânı Saray Kır Pidesi açıldı

İnegöl Eski Emniyet Müdür Yardımcısı Tuncay Gönültaş, İnegöl’de hizmet vermek üzere İnegöl Kır Pidecisi’ni hizmete açtı.

Yayınlama: 22.08.2015
4.534
A+
A-

Melek Gönültaş, Tuncay Gönültaş ve Alaaddin Şahin’in ortaklığında Saray Kır Pidecisi dün Adnan Menderes Bulvarı Numara 8 adresinde hizmete açıldı.

 

Açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, İTSO Başkanı Metin Anıl, Bölge Trafik Amiri Başkomiser Gökhan Genç, Emniyet Müdür Yardımcısı İlhami Araali, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Emniyet Müdürlüğü personeli, Bazı okul müdürleri, bazı dernek ve oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.






 

Açılış öncesi bir konuşma yapan Saray Pidecisi ortaklarından Tuncay Gönültaş, Emniyet görevinin ardından farklı sektöre atıldığını belirterek, “İnegöl’de yaşamaya alıştık, uzun yıllar görev yaptık. Artık burada hayatımızı devam ettiriyoruz. Emekli olduktan sonra da İnegöl halkına hizmet etmeye devam etmek istedik. İşyerimizin açılışa katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Tuncay Gönültaş hem İnegöl’de hem de başka şehirlerde emniyet teşkilatında hizmetler verdi. Emekli olduktan sonra da böyle bir işe kalkıştı. Allah hayırlı uğurlu etsin. Böyle yerlerin birkaç tane şartı var. Hijyen olacak, kalite olacak. Bunlar önemli. Güler yüzlü olmakta çok önemli” dedi.

 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapılan işleri gezilerek incelendi. Katılanlara pide ikramında bulunuldu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş