İNİYAK’ta dalış eğitimleri tam gaz

İnegöl’ün tek arama-kurtarma ekibi olan İnegöl İHH Arama Kurtarma (İNİYAK) eğitim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta sonu 2015 sezonu ilk dalış programını Ayvalık’ta gerçekleştirdi.

Yayınlama: 21.05.2015
628
A+
A-

Gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, son olarak depremin vurduğu Nepal’de saha çalışması gerçekleştiren İnegöl İHH Arama Kurtarma (İNİYAK) dalış eğitimleri çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonu Ayvalık’ta kampa girdi.

 

1 YILDIZ DALICI SAYISI 16’YE YÜKSELDİ






Dalış programı ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İHH Arama Kurtarma (İNİYAK) Ekip Lideri Varol Yılmaz konuşmasında şunları söyledi: “Arama kurtarama faaliyetleri içerisindeki tüm dallarda eğitimlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda suda arama-kurtarma çalışmalarındaki eğitimlerimiz için sertifikalı dalış eğitimlerimize devam ediyoruz. 2015 sezonu ilk dalış programını bu hafta gerçekleştirdik. 16-17 Mayıs’ta Ayvalık’a 2 günlük olarak yaptığımız program da 30 kişilik bir katılım oldu. Ekibimizden 10 kişi dalış tecrübelerini artırırken 20 ikide deneme dalışı yaptı. Bu hafta 3 arkadaşımızın 1 yıldız dalıcı belgesi almasıyla toplamda 1 yıldız dalıcı sayınız 16’ya ulaştı. Yakın zamanda 2 yıldız dalıcı belgelerimizin alınmasıyla suda arama kurtarma alanındaki eğitimlerimizi daha ileri düzeyde almaya başlayacağız. Bu faaliyetler çerçevesinde amacınız arama kurtarma çalışmalarını İnegöl halkına sevdirmek eğitimli gönüllü sayımızı artırmak istiyoruz. Çalışmalarımıza katılmak bizlerden destek almak isteyen herkese yardımcı olmaya hazırız. Su altı dalışları için ayrı bir çağrı yapalım. Su altının güzelliğini denizin derinliklerindeki bu yaşamı görmek isteyenler bizimle irtibata geçebilir veya faaliyetlerimizi sosyal medyadan takip edebilirler.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş