İNSANLIK DIŞI

Kıran Mahallesi mevkiinde ölü bulunan 30 hayvanın zehirli tavuk yemeleri sonucunda yaşamlarını yitirdiklerini belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Dün maalesef ilçemiz sınırlarında Kıran Mahallemiz civarında insanlık dışı bir olay cereyan etti. Şuan olay mahallinde 4 tane kurum konuyla alakalı ortaklaşa inceleme yapıyorlar” dedi.

Yayınlama: 05.03.2016
425
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kıran Mahallesi mevkiinde yaşanan hayvan ölümleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

İNSANLIK DIŞI






Kıran Mahallesi mevkiinde yaşanan hayvan ölümleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnegöl hayvan ölümleriyle gündeme geldi. İnegöl isminin geçtiği yerde İnegöl Belediyesiyle özdeşleştirme çok fazla oluyor. Dün maalesef ilçemiz sınırlarında Kıran Mahallemiz civarında insanlık dışı bir olay cereyan etti. Şuan olay mahallinde 4 tane kurum konuyla alakalı ortaklaşa inceleme yapıyorlar. 30’u aşkın hayvan telef oldu, bunların yarıya yakınının tilki olduğu öğrenildi. Bu çok yüzeysel bir bilgi, nihai bilgi henüz gelmedi. Hayvanların zehirli tavuk yedikleri belli oldu. Bu birkaç hayvana yönelik mi oldu yoksa bununla alakalı bir sıkıntı vardı da bir yere mi bildirildi bilmiyoruz” dedi.

 

“BÖYLE BİR KONUYLA GÜNDEME GELMEK HOŞ DEĞİL”

“Pisi evleri, kedi barınakları, yeni hayvan barınağı, doğal yaşam merkezi gibi güzelliklere rağmen bu konuyla gündeme gelmek hoş bir şey değil” diyerek konuşmasını sürdüren Aktaş, “Ama maalesef böyle bir olay cereyan etti. Kamuoyunda da yanlış bilgiden kaynaklanan şikâyetler geliyor. Bu konuyu Belediyemizle özdeşleştirmek de söz konusu. Bu konu hoş bir durum değil. Hayati tehlike boyutunda veya farklı sıkıntılı konular var olsaydı ve bu bildirilseydi çözüm yolu aranırdı. Maalesef böyle sıkıntılı bir durum gerçekleşti. Şuan 4 grup gerekli incelemeleri yapıyor. Tüm bunlara rağmen yapılan onca güzel işlere rağmen ilçemizin adının böyle bir olayla gündeme gelmesi çok üzücü oldu” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş