İsaören’de 3 puan mutluluğu

Bursa 2. Amatör küme 9. Grupta mücadele eden İsaörenspor ‘da, Hocaköyspor karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İsaörenspor Teknik Direktörü Cemal Yılmaz, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Yayınlama: 25.02.2016
392
A+
A-

RAKİBİ İKİNCİ YARIDA ÇÖZDÜK

Maçsonu açıklamalarda bulunan Cemal Yılmaz, “Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Rakibimize önlem aldık. İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Rakibimiz önlem aldığı için ilk yarı boyunca kanatları verimli kullanamadık. İkinci yarıya 2 oyuncu birden değiştirerek oyun taktiğimizi değiştirdik. Takımımızı önde tutup, 2. bölgede oyun kurarak, rakip kaleye ortadan gitmeye başladık. Bunun sonucunda aradığımız golleri bularak maçı kazandık” dedi.

 






HER MAÇ BİZİM İÇİN DERBİ

“İsaörenspor olarak, hedefi olan bir takım kurduk” ifadeleri ile konuşmalarına devam eden Cemal Yılmaz, “Takımımızın puan kaybetmeye tahammülü yok. İyi bir ekibiz. Bizim için her maç birer final. Maç-maç önümüze bakıyoruz. İyi bir yönetime ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Hafta sonu karşılaşacağımız Şekerspor maçına kazanmak için çıkacağız. Üç oyuncumuzun sakatlıkları devam ediyor. Tedavilerini sürdürüyoruz. Bir an önce sakatlıkları düzelip aramıza katılmalarını bekliyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş