İshakpaşa Lokantası hizmete açıldı

İsmail ve Fikret Hacılar kardeşlerinin birlikte İnegöl’e hizmet edecekleri İshakpaşa Lokantası hizmete açıldı.

Yayınlama: 16.09.2014
1.326
A+
A-

Açılış programına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Adil Kansu’nun yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

 

ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN






Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Aktaş, “Güzel bir iş yerimizin, güzel bir yerde açılışı için buradayız. Öncelikle hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kardeşlerimizin bu meslek ile ilgili ciddi tecrübeleri var. Biliyorsunuz genelde İnegöl’de bu tip gıda işlerini Rumeli kökenli hemşerilerimiz yapıyor. Çokta güzel yapıyorlar. Ellerine de yakışıyor. Ben kendilerini yakinen tanıyor ve biliyorum. Bu mekanda çok özel bir mekan, güzel bir mekan. İshakpaşa Meydanı İnegöl’ün en güzel tarihi meydanlarından bir tanesi. İnşallah onlar içinde, bura içinde, İnegöl içinde hayırlı olur. Allah razı olsun sizlerde bu günde dostlarınızı yalnız bırakmadınız. Bu vesile ile onlarla beraber oldunuz. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından iş yeri açılışı için dualar edilirken, daha sonra lokanta sahipleri İsmail ve Fikret Hacılar kardeşler katılımcılara yemek ikramında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş