Kaçak yıkımında olay çıktı

İnegöl’e mahalle olarak bağlanan Ortaköy’de dün kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirildi. Yapıların yıkımını engellemek isteyen vatandaşlarla görevliler arasında çıkan arbede sırasında 2 jandarma yaralandı. Olayların sonucunda 3 kişi gözaltına alındı.

Yayınlama: 26.06.2014
945
A+
A-

Kaçak yapılaşma konusunda yerel seçimler öncesi eleştiriler alan İnegöl Belediyesi’ne bağlı ekipler Ortaköy Mahallesi’ndeki kaçak yapıları yıkmak için dün harekete geçti. Yıkımlara çok sayıda jandarma ekibi ile birlikte itfaiye, zabıta ve sağlık ekipleri de nezaret etti.

 

RUHSATSIZ 5 BİNA YIKILDI






Yıkımlar çerçevesinde İnegöl Belediyesi Fen İşleri yıkım ekipleri, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle 5 binayı yıktı. Mahalle girişinde tek katlı inşaat halindeki bina iş makineleri tarafından yıkıldı.

 

ÇATIYA ÇIKARAK YIKIMA ENGEL OLMAK İSTEDİ

Diğer binanın yıkımında ise olay çıktı. 2 katlı inşaat halindeki kaçak yapının yıkımına başlandığı sırada, ev sahibi Selahattin Ç.’nin oğlu Yaşin Ç, binanın çatısına çıkarak yıkıma engel olmaya çalıştı. İkna edilemeyen genç çatıdan indirilmeyince yıkıma devam edildi. O sırada ev sahibinin ailesi ve yakınları yıkım ekiplerinin üzerine yürüdü.

 

ARBEDEDE 2 JANDARMA ERİ YARALANDI

Arbedeyi önlemek için jandarma ekipleri büyük çaba harcadı. Yaklaşık yarım saat süren arbedede 3 kişi gözaltına alındı. Arbedede sırasında 2 rütbeli jandarma hafif şekilde yaralandı. Belediye ekiplerine tepki gösteren iki ev sahibi ve yakınları güçlükle sakinleştirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş