Kafa kafaya çarpıştılar; 7 yaralı

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada, hâkimiyetini kaybeden özel otomobil karşı şeride geçti ve normal seyrinde olan özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

Yayınlama: 18.08.2015
484
A+
A-

Yaralılar İnegöl İtfaiye Arama kurtarma ekipleri tarafından kurtarılırken, kazaya neden olduğu iddia edilen motosiklet sürücüsünün ise olay yerinden kaskını bırakarak motosikleti ile kaçtığı iddia edildi.

 

Bursa´dan İnegöl istikametine seyir halinde olan sürücü 28 yaşındaki İsmail Duman yönetimindeki 16 RY 830 plakalı özel otomobil OSB kavşağı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan özel otomobil orta refüjdeki koruma tellerini de yırtıp karşı şeritte hızla ilerlerken, Bursa-Ankara karayolu üzerinden Bozüyük İstikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü 33 yaşındaki Saltuk Buğra Dağ yönetimindeki 34 VT 0350 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.






 

7 YARALI

Kaza sonucunda 16 RY 830 plakalı özel otomobil sürücüsü İsmail Duman ile Hatice Toprak ve 22 yaşındaki İlhan Emre, 34 VT 0350 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Saltuk Buğra Dağ ile araçta bulunan 30 yaşındaki Yaşar Dağ, 55 yaşındaki Emine Dağ ve 21 yaşındaki Hüseyin Dağ yaralandılar. Hafif ticari araçta bulunan yaralılar sıkıştı.

 

İTFAİYE KURTARDI

Sıkışan yaralılar olay yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri tarafından yoğun uğraşlar sonucunda kurtarıldılar. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servise götürülerek tedavi altına alındılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş