Kara saçaklarda dayanamadı

Etkisini kaybetmeden sürekli kar yağışının devam etmesi, ilçemizde farklı güzelliklere yol açarken, bir taraftan da olumsuz etkilemeye devam diyor. Merkezde ve sanayide birçok dükkânın kar yağışı nedeni ile saçaklarının çöktüğü bildirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.01.2015
675
A+
A-

Devam eden kar yağışı nedeni ile ilçemizde bulunan bazı sanayi dükkânları, çarşı dükkânları ve Şehirler Arası Otogar’ın saçağı kara dayanamayarak çöktü.

 

OTOGAR’DA NASİBİNİ ALDI






Kar yağışının devam etmesi nedeni ile İnegöl Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin giriş kısmında bulunan saçağın karın ağırlaşması nedeni ile çöktüğü bildirildi. Gece geç saatlerde kara dayanamayan saçağın çökmesi ile ilgili kurumla görüşme yapan yetkililer, herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için yardım talebinde bulundu. Daha sonra olay yerine gelen iş aracı ile çöken saçak ve parçaları toparlanarak bulunduğu yerden kaldırıldı.

 

SANAYİ’DE SAÇAK ARACIN ÜZERİNE ÇÖKTÜ

Sanayide meydana gelen olayda ise kara dayanamayan saçak çöktü. Saçak altında bir otomobil bulunurken, otomobilin içinde kimsenin olmaması vatandaşı sevindirdi. Saçağın üstüne çöktüğü araç ise maddi zarar gördü.

 

ÇARŞININ MERKEZİNDE

İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği önünde, Kapalı Çarşı girişinde meydana gelen olarda ise, yine karın yoğunluğuna dayanamayan saçak çöktü. İhbar üzerine olay yerine gelen Emniyet Ekipleri, herhangi bir kazanın yaşanmaması için olay yerini şerit ile kapattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş