Köy yollarında sıkıntı yok

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, kırsal mahalle yollarında çalışmaların yapıldığını ve şu anda kapalı olan bir yolun bulunmadığını ifade etti.

Yayınlama: 02.01.2016
444
A+
A-

İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yiğit, herhangi bir kırsal mahalleden yol kapandığına dair ihbar almadıklarını ifade etti.

 

KIRSAL MAHALLELERİN YOLLARI AÇIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yiğit, “Şu anda kapalı olduğuna dair bir ihbar almadık. Daha önce kapanan yolları açmıştık. Yavaş yavaş kar yağışı devam ediyor. Zaten 5-10 santimlik kar yağışı, araçların ulaşımlarını güçleştiriyor ama kapanma gibi bir durum göstermiyor, greyderlere gerek kalmıyor. İhtiyaç olmayan yerlere greyder göndermiyoruz. Biz sabahtan itibaren greyderleri gereken noktalara gönderdik ve şu anda kapalı olduğuna dair herhangi bir kırsal mahalleden ihbar almadık” dedi.

 

BUZLANMALAR BERTARAF EDİLDİ

Yiğit, “Hem İnegöl Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Sabah erken saatlerde buzlanmalar meydana geldi. Ama çalışmalarla birlikte onlarda bertaraf edildi. Şu anda ne İnegöl merkezde ne de kırsal mahallelerde herhangi bir problem yok” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş