Kutlu Doğum Haftası’nda Aktaş’a ziyaret

Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri münasebetiyle her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Protokol ve kurum ziyaretlerini sürdüren İlçe Müftüsü Bayram Canbey ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 14.04.2015
579
A+
A-

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Protokol’ü ziyaret eden Müftü Bayram Canbey, bu kapsamda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

 

ZİYARET ETMEK İSTEDİK






Ziyaret hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Bayram Canbey; “Hafta dolayısıyla kurum müdürleri ve protokol üyelerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımızı, Kutlu Doğum Haftasını tebrik etmek üzere arkadaşlarımızla beraber ziyaret etmek istedik. Bize kıymetli zamanlarını ayırdıkları için kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

 

ETKİNLİKLERİMİZE TÜM İLÇE HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ

Canbey; “İnşallah Kutlu Doğum Haftası, tüm İslam âlemi ve memleketimiz için hayırlara vesile olur. Kutlu Doğum Haftasının amacı, Peygamber efendimizi daha iyi tanımak ve tanıtmaktır. Ülkemizde Kutlu doğum haftası 1989 yılından bu yana kutlanmaktadır. Kutlu Doğum Haftası, ilçemizde pazar günü Sani Konukoğlu Camiinin önünde yapılan etkinlik ile başladı. Hafta boyunca farklı programlar ve etkinliklerimiz devam edecek. Bu çerçevede yapacak olduğumuz etkinliklerimize tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz” dedi.

 

HİZMETLER BERABER KUCAKLANINCA DAHA GÜZEL OLUYOR

Konuşmalarına devam eden Canbey; “Düzenlediğimiz programlarda her zaman İnegöl Belediyemizin desteğini hissetmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu manada çok şanslı bir ilçe olduğumuzu düşünüyorum. Bu yardım ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza, onun nezdinde başkan yardımcılarına ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu hizmetler beraber kucaklanınca daha güzel oluyor ” dedi.

 

HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Tüm İslam âleminin ve ilçe halkımızın Kutlu Doğum Haftasını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ilçe müftümüz ve ekibini başkan yardımcılarımızla beraber karşılamak istedik. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”

 

DOLU DOLU İCRA EDİLMESİ VE KUTLANMASINDAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM

“Hem belediye başkanı olarak, hem de bir vatandaş olarak son yıllarda Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin dolu dolu icra edilmesi ve kutlanmasından dolayı çok mutluyum. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla şehrin birçok yerinde farklı etkinlikler ve aktiviteler yapılıyor. İlçemizde, her vatandaşın istifade edebileceği, bu manada bilinçlenebileceği programlar hazırlanmaya çalışılıyor”

 

ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

“Pazar günü İnegöl’de il müftümüzü de ağırladık. Bu programda Sani Konukoğlu Camii önünde icra edildi ve halkımızın yoğun katılımıyla çok güzel bir program oldu. Ardından Çinili Camii’nde farklı bir program vardı. Dün yine Kuran Kurslarına yardım için yapılan kermese bizzat katılarak destek olmak istedik. Bu hafta içerisinde planlanmış farklı programlar var. Peygamber Efendimizi doğru manada anlayabilmek, onun hayatını hayatımıza tatbik edebilmek ve beraberinde hayatımızı düzene koyabilmek adına yapılan bu programların bizler için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

DAHA FAZLA DESTEK VE KATKI YAPMAMIZ GEREK

Yapılan bu programlara destek ve katkı sağlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Aktaş; “Daha fazla destek ve katkı yapmamız gerektiğini de biliyorum. Ben bu vesile ile programların hazırlanmasında, insanlarımıza öğretilmesinde, tatbik edilmesinde emeği geçen, katkısı olan her kim varsa onlardan Allah razı olsun diliyorum. Ayrıca ziyaretleri için değerli hocama ve ekibine teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum” dedi.

 

Ziyaret sonunda İnegöl İlçe Müftüsü Bayram Canbey; Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kutlu doğum anısına çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş