Lisans Akademi genç girişimciye emanet

İnegöl’de 8 yıldır faaliyet gösteren ilçemizin öncü eğitim kurumlarından Lisans Akademi el değiştirdi.

Yayınlama: 07.04.2016
1.668
A+
A-

İnegöl’ün öncü eğitim kurumlarından biri olan Lisans Akademi’yi genç girişimci Emre Tığlı devraldı. 8 yıldır KPSS A grubu, KPSS Öğretmenlik alan bilimleri, Açık Öğretim Kursları, DGS, SMMM, ALES ve YDS alanlarında faaliyet gösteren ve İnegöl eğitimine verdiği destekle öne çıkan Lisans Akademi, genç girişimci ile birlikte yeni bir döneme girdi.

 

UZMAN KADROSUYLA FARK YARATACAK






Eğitim alanındaki etkinliği ile dikkatleri üzerine çeken Lisans Akademi’nin yeni işletmecisi Emre Tığlı, kurumlarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı çizgide devam ederek ilçe eğitimine katkı sunmaya devam edeceğini söyledi. 25 yaşındaki genç girişimci, alanında uzman eğitimcileri ve kadrosuyla Lisans Akademi’nin kayıt dönemlerinde birbirinden farklı kampanyalarla İnegöl halkının karşısına çıkacağını ifade etti.

 

ÖNCELİK KALİTELİ EĞİTİM

Eğitimin önemine vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Emre Tığlı, şöyle konuştu: “Lisans Akademi İnegöl’de alanındaki kurumlar arasında öncü bir marka. Başarılı eğitici kadrosu ile bugüne kadar şehrimizde binlerce gencin hayatlarının dönüm noktası olan onlarca sınavında yanında Lisans Akademi vardı. Bundan sonra da aynı bilinçle İnegöl’e bu alanda hizmet edeceğiz. Burası bizler için bir ticarethane olmakla birlikte, Lisans Akademi bir eğitim yuvasıdır. Bunun bilincinde olarak önceliğimiz kaliteli eğitim diyerek yola çıktık. Güçlü kadrosu, eğitim kalitesi ve sunmuş olduğu imkanlarla İnegöl’de dershanecilik sektörüne damga vurmaya devam edeceğiz.”

 

TERCİHİNİZ BİZ OLUNCA KAZANAN SİZ OLACAKSINIZ

Lisans Akademi’nin “Geleceğin memurları, mezunları buradan çıkıyor” sloganını hatırlatarak konuşmasını sürdüren Emre Tığlı, “Lisans Akademi olarak başarı konusunda iddialıyız. Öğrencilerimize başarıyı vaat ediyoruz. Yeni dönemde ‘Tercihiniz biz olunca, kazanan siz olacaksınız’ sloganıyla sınavlarda başarı yakalamak isteyen gençleri Lisans Akademi’nin uzman kadrolarıyla tanışmaya davet ediyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş