Maç öncesi dostluk mesajı

1. Amatör küme 5. Grup’ta Pazar günü Alanyurtspor ve Doğanspor arasında oynanacak olan İnegöl derbisi öncesinde iki takım teknik direktörleri birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Yayınlama: 10.10.2015
477
A+
A-

İyi bir ekibe karşı oynayacaklarını aktaran Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay “Alanyurtspor çok iyi bir takım. Biz de iyi bir takım sayılırız. Skorun, dostluğun önüne geçmesini hiçbir zaman istemiyoruz. Yöneticiler, antrenörler ve futbolcular birbirlerine dosttur. Bu dostluğun asla bozulmasını istemiyoruz. Skor ne olursa olsun, kazanırız, kaybederiz, sonuç berabere biter. Problem değil. Önemli olan bizim için dostluktur” dedi.

 






“İNEGÖL’E GÜZEL BİR MAÇ SEYRETTİRMEK İSTİYORUZ”

Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş ise, “Alanyurtspor olarak biz de aynı temennilere katılıyoruz. Biz İnegöl’e güzel bir maç seyrettirmek istiyoruz. İki İnegöl takımı… Doğanspor İnegöl’ün en eski takımlarındandır. Geçtiğimiz sene 1. Amatör Küme’de şampiyon oldular ve iyi bir hava yakaladılar. Bu havayı devam ettirmek isteyeceklerdir. Aynı havayı, geçen sene biz yakalamıştık. Play-Off’ta son anda kaybettik. Bu sene mütevazı kadromuzla elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Öncelikle centilmence maç olmasını diliyorum. Kazanan İnegöl olsun” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş