Mahallelerde çalışmalar tam gaz

Yeni yasa ile birlikte eskiden köy, şimdi ise mahalle olan yerleşim yerlerinde düzenlemelerde bulunan İnegöl Belediyesi, son olarak Sultaniye ve Kocakonak Mahallelerinde meydan düzenleme çalışmalarında bulundu.

Yayınlama: 13.11.2014
668
A+
A-

Mahallelerdeki çalışmalarına yeni yasayla birlikte hız veren İnegöl Belediyesi, 2 mahallede meydan çalışmalarında bulundu.

 

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ






Çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “İnegöl Belediyesi olarak şehrin estetiği ve ihtiyaçları açısından vatandaşlarımıza hizmet götürmeye devam ediyoruz. Kentteki pek çok sokak ve caddelerde yol yapım tamirat ve tretuvar çalışmalarının yanı sıra yeni mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz, çalışmalara hummalı bir şekilde devam ederken, asfaltlama, tretuvar düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmaları ihtiyaç önceliğine göre önceden belirlenen program dâhilinde birçok bölgede devam ediyor. İlçe genelinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın yanı sıra Büyükşehir Yasası sonrası yeni mahallelerimizde de yoğun şekilde altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam etmekteyiz. Bugüne kadar İnegöl’ün yeni mahallerinde acil ihtiyaçlara çözüm getirecek onlarca çalışma gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugünde yine İnegöl’ümüzün yeni mahallelerinden Sultaniye ve Kocakonak Mahalllelerimizde gerçekleştirdiğimiz meydan düzenleme çalışmalarını yerinde incelemek için buradayız. Büyükşehir Kanunuyla köylerin mahalleye dönüşmesi ve merkez ilçelere bağlanmasından dolayı İnegöl Belediyesi olarak, yeni mahallerimizde bakım, tadilat, çöp toplama gibi hizmetlerle beraber mahalle meydanlarında, mezarlık yolarında, cami avlusunda ve yollarda kilit parke taş uygulamaları yapmaktayız. Ekiplerimizin yoğun ve özverili çalışmaları sonucunda Sultaniye Mahallemizde 1.900 m²’lik alanda taş uygulama çalışması yapılırken, Kocakonak Mahallesinde ise, 2.100 m² taş uygulaması yapılmış olup, mahallerimizde eksikliklerin tamamlanmasına devam edilmektedir. Ben yapılan çalışmalarımızın her iki mahallemize hayırlı olmasını, temenni ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş