MEHMET AKİF ERSOY’UN SÖZÜ YERİNE GELDİ NİCE CUMA GİBİ SABAHLARA

İnegöl AK Parti gençlik kolları tarafından manevi olarak gençlerin kendilerini geliştirmesi ve etrafındakilere de bu anlamda katkıda bulunması amacı ile düzenlenen “Ümmeti Sabah Namazına giden gençler uyandıracak” programı, geçtiğimi Pazar günü sabah İshakpaşa Camisinde gerçekleştirildi. Düzenlenen sabah namazı programına cemaat ve gençler yoğun ilgi göstererek, camiyi doldurdu.

Yayınlama: 28.12.2015
497
A+
A-

Sabah namazının idrak ettikten sonra cemaate bin kişilik hazırlanan çorba ikramı yapıldı. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Bircan, AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile kalabalık cemaat katıldı.

 

PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ






AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Semih Şeherli, “ Programımıza katılan cemaatten Allah razı olsun. Bu programla ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız, gençlerimiz ve teşkilatımızı bir araya getirip, birlik-beraberlik örneğini göstermek istedik. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Cami tıklım tıklım doldu, yer kalmadı. Allah kılmış olduğumuz namazları dergahı izzetinde kabul ve karin eylesin. Daha öncede yaptığımız gibi olumlu yöndeki projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bizler örnek çalışmalarımızla gelecek nesillere örnek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gençliğimizi inançlı bir nesil olarak yetiştirmeliyiz. İnegöl´ün tarihi ve manevi yapısını yansıtan İshakpaşa camiinde ilkini düzenlediğimiz ‘Ümmeti Sabah Namazına giden gençler uyandıracak´ programlarımızın devam gelecektir” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş