Meteoroloji’den fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İnegöl’ü de kapsayan kesimde Marmara ve Ege bölgelerinde kuvvetli rüzgârın hafta sonu etkisini sürdürmeye devam edeceğini açıkladı. Oluşacak fırtına, son yıllarda lodosun ciddi yaralar açtığı İnegöl içinde tehlike uyandırıyor.

Yayınlama: 12.02.2016
692
A+
A-

Marmara ve Ege bölgelerinde bugün ve hafta sonu kuvvetli rüzgâr etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Marmara ve Ege bölgelerinde bugün gece saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgârın etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

CUMARTESİ FIRTINA BEKLENİYOR






Marmara’nın güneyi ve Ege’nin kuzeyinde etkisini artıracak rüzgârın, bugün; kuzey, iç ve batı kesimlerde güney yönlerden 30-50 km/saat, Cumartesi günü ise Marmara ve Ege’de yer yer kısa süreli fırtına 50-80 km/saat şeklinde esmesi bekleniyor.

 

UYARILAR YAPILIYOR

Özellikle son yıllarda lodostan dolayı çok sayıda zehirlenme ve bunun yanı sıra maddi hasarların meydana geldiği İnegöl’de de fırtına tehlikesi yaşanacak. Kuvvetli rüzgâr nedeniyle yetkililerce soba ve doğalgaz zehirlenmeleri ile ulaşım sorunlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş