MHP’den Sağlıkçılara Kırmızı Karanfil

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, MHP İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram ve yöneticileri ile İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim ve yöneticileri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile İnegöl’deki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarına karanfil dağıttılar.

Yayınlama: 16.03.2016
526
A+
A-

İnegöl MHP ve İnegöl Ülkü Ocakları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile İnegöl’de faaliyet gösteren devlet ve özel hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarına çiçek takdim ettiler.

 

Ziyaretler esnasında bir konuşma yapan MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, “Sağlıklı toplum olabilme yolunda vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan doktorlarımız ve sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için İnegöl Devlet Hastanesi, Özel Aritmi İnegöl Hastanesi ve Özel Selenay Tıp Merkezimiziziyaret ettik. Ziyaret esnasında doktorlarımız ve sağlık personelimize karanfil dağıtımı yaparak yüzlerinde tebessüm oluşturmak istedik. Görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş