Mobilyacılar Odası’ndan çifte ziyaret

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Halk Eğitim Merkezi’ni ve Orman İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Yayınlama: 28.11.2014
662
A+
A-

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve beraberindeki heyet ilk olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir’i, ardından ise İnegöl Orman İşletme Müdürü  Muhammet Çolak’ı makamında ziyaret etti.

 

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, öğretmenler günü sebebi ile tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı ve kısa bir süre önce hizmete açılan yeni Halk Eğitim Merkezi Binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.






 

Mobilyacılar Odası ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile önemli konularda  proje ortaklığı yaptıklarını, bunun en güzel örneğinin ise 6311 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında Kalfalık ve Ustalık Belgesi olmadan çalışan işçilerin belgelendirilmesi konusunda açılan kurslar ile yaklaşık 500 çalışanın belge sahibi olduğunu vurgulayan Özcan Ayhan, konuşmasının devamında Mobilya Sanayi Bölgesinde nitelikli eleman sıkıntısının çok fazla olduğunu, bu anlamda özellikle Koltuk Döşemeciliği mesleğinde açılacak kurslar ile çalışanların belgelendirilebileceğini ifade etti.

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise , İnegöl Mobilyacılar Odasının Halk Eğitim Merkezini ziyaret etmesi sebebi ile memnuniyetini dile getirdi ve Özcan Ayhan’a duyarlılığı nedeni ile teşekkür etti.

 

Özdemir, konuşmasının devamında Halk Eğitim Merkezi Binasının yeni yerinde çok daha geniş bir alanda ve modern ortamlarda kurslar açarak eğitim verdiklerini ve özelikle Koltuk döşeme mesleğinin gelişimi ve artan taleplere cevap verebilmek adına var olan bir sınıfa ilave sınıf açarak başvuran personele daha kısa sürede eğitim  vererek, belgelendirmeye ve iş sahibi olmalarına katkı koymaya çalıştıklarını, bu amaçla bir çok meslek kollarında olduğu gibi Mobilyacılar Odasının taleplerini de alarak çalışmalarına bu yönde hız vereceklerini belirtti.

 

Konuşmaların ardından Özcan Ayhan, Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir’e çiçek takdim etti.

 

İkinci ziyaret İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştiren Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl Orman İşletme müdürü Muhammet Çolak’ı makamında ziyaret ederek, esnafların Orman İşletme Müdürlüğünden beklentilerini dile getirdi ve yapılan ihalelerde, ihaleye giren firmalardan yılda bir kez olmak üzere Mesleki Faaliyet Belgesi istenmesini talep etti.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Orman İşletme Müdürü Muhammet Çolak, Müdürlük olarak  yaptıkları çalışmaları aktardı ve Mobilyacılar Odası ile daha fazla iş birliği içinde çalışarak esnafların taleplerini dikkate alacaklarını dile getirdi.   



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş