Mobilyacılar Polonya’yı analiz etti

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS), üyelerini; Polonya Poznan’da düzenlenen Mobilya Yan Sanayi ve Makine Fuarı’na götürerek Türkiye’nin mobilya konusunda önemli rakiplerinden olan Polonya’nın mobilyasını analiz etme fırsatı sundu.

Yayınlama: 07.10.2015
563
A+
A-

 

İnegöl mobilya üreticileri Avrupa’daki en büyük mobilya üreticisi ülkelerden Polonya’yı yakından incelemek üzere Poznan’da düzenlenen Mobilya Yan Sanayi Fuarına bir program düzenlediler.

 






ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK RAKİPLERİNDEN BİRİ

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin organize ettiği fuar gezisi ile alakalı konuşan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Bildiğiniz gibi Polonya, Avrupa’nın mobilya üretim merkezi konumunda. Pazarını çeşitlendirmeye çalışan ülkemizin de en büyük rakiplerinden biri. Bu sebeple bu ülkeye dönük bir tur programı organize ettik. Bu programda mobilyacılarımız hem mobilya yan sanayi ve makine fuarını ziyaret edecek hem de mobilya üreticilerini ve mağazalarını ziyaret edecekler. Pazarın analizini yapmak, güçlü ve zayıf yönleri iyi tespit etmek açısından çok önemsediğimiz bir program inşallah amacına ulaşır” dedi.

 

FAYDALI OLABİLECEK FUARLARI TESPİT ETTİK

İMOS Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuarlar Komisyonu Başkanı Suat Aras ise, “Komisyon olarak bir yıl öncesinden faydalı olabileceğini düşündüğümüz fuarları tespit ettik. Amacımız mobilya üreticilimizin hem yeni pazarları görmesi hem de Polonya gibi mobilya üretimi konusunda güçlü ülkeleri yerinde görmesi. 2016 için de çalışmalarımızı yaptık. Yakın zamanda mobilyacı arkadaşlarımızla paylaşacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Merkür turizm tarafından organize edilen seyahate 12 firma katılım gösterdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş