Mobilyacılara BLUM Semineri

Starwood Yapı Market öncülüğünde İnegöl’ün seçkin mobilya firmalarının üretim müdürleri ve AR-GE tasarımcılarına yönelik BLUM Türkiye Projeler Müdürü Cem Öztürk tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi.

Yayınlama: 30.04.2016
541
A+
A-

 

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 16.00’da Marrion Otel’de başlayan program 4 saat sürdü. 70 kişinin katılım gerçekleştirdiği programda BLUM Türkiye Projeler Müdürü Cem Öztürk tarafından mobilya yan aksesuarları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

 






ALANININ EN KALİTELİSİ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Starwood Yapı Market Müdürü Emrah Ünlüsoy, “İş ortağı olduğumuz dünyanın önde gelen mobilya aksesuarları üreticisi BLUM’un düzenlemiş olduğu etkinlikte sizleri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Dünyanın en sağlam ve en konforlu menteşe, çekmece rayı ve kalkar kapaklarını üreten Avusturyalı BLUM firması en yeni ve en özel firmalarını bu toplantıda sizlere gösterecektir. İnegöl’ün bu ürüne olan ilgisi maalesef ki çok az seviyelerde. Bunları kullanan firmalar marka olan firmalardır ve bu ürünlerle birlikte İnegöl mobilyacıları ürünlerinin kalite seviyelerini ve değerlerini bir kat daha artırma imkânına ulaşacaklardır. Nitelikli ve dayanıklı aksesuarlar kullanarak mobilyanın ömrünü uzatmak bu tip aksesuarlardan geçmektedir. Tasarıma önem verdiğimiz bu günlerde özellikle bu tip aksesuarların ahşap mobilyamızda kullanılması ürünün niteliğine ayrı bir değer katmaktadır. Bu ürünler mobilyanın kullanım amaçlarını kolaylaştırıyor. Mobilyada en çok kullanılan yerlerin deforme olmaması ve uzun yıllar arızasız bir şekilde gitmesini sağlayan ürünler üretmektedirler. Bunların en başında çekmece sistemi, kalkar kapak sistemi ve menteşedir. Bunların kalitesiz olması mobilyanın değerini düşürür. Kullanılan ahşap, mdf, suntalem ne kadar kalın, yoğunluğu düzgün, simetrisi düzgün olsa da içindeki bileşenleri taşımadığı sürece o ahşap yığınının bir anlamı kalmıyor. Kapağı açmanın da tılsımını çözersek mobilyaya ekstra bir değer katmış oluruz. Suntada 1. sınıf vardır 2. sınıf vardır ama bir rayın birçok sınıfı vardır. Çin’i, yerli üretimi, marka olan ürünleri vardır ve bu ürünler arasında BLUM, sayılabilecek teknolojiden bir tanesini kullanmaktadır, kalitesini ispatlamıştır. Her ürünü 100 bin açma kapama garantisine sahip belgeli ürünlerdir. İnegöllü firmalarımızın bu kaliteden daha fazla faydalanmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Müdür Ünlüsoy’un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Cem Öztürk, BLUM mobilya yan aksesuarları ile ilgili detaylı bir bilgilendirmede bulundu. Program, seminerin ardından yenilen yemek ile sonlandırıldı.

 

HABER: İsmet CİNKARATAŞ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş