Mobilyacılara “Titus” Semineri

Starwood Yapı Market tarafından İnegöl’ün önde gelen mobilya firmalarına, Titus mobilya aksesuar tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Yayınlama: 13.02.2016
462
A+
A-

Geçtiğimiz Perşembe günü saat Marrion Otel’de 16.00’da başlayan seminer, 20.00’da son buldu. Programa İnegöl’ün önde gelen mobilya firmalarından çok sayıda yetkili isim katılım gösterdi.

 

“YENİLİKLERE ÖNCÜLÜK SAĞLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Starwood Yapı Market Müdürü Emrah Ünlüsoy, “Titus aksesuar tanıtım seminerimize hoş geldiniz. Bugün sizlere dünyanın seçkin markalarından olan ve firmamızın Türkiye dispiratörü olduğu Titus grubun mobilya adına kullanılacak ve faydalar sağlayacak mobilya bağlantı elemanlarını teknik detayları ile birlikte anlatmaya çalışacağız. Türkiye’nin mobilya merkezi konumuna gelen İnegöl’ümüzde, üretimler her geçen gün çoğalmakta olup gelişen piyasa koşullarıyla rekabet de artmaktadır. Pazarda farklı olmak ve yeniliklere öncülük sağlamak, İnegöl mobilyacıları olarak boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda sizlere tanıtacağımız aksesuarların mobilyanıza hem değer katacağını hem de farklılıklar yaratacağınıza eminiz. Unutmayın! Kültürlere göre değişkenliğin birleştirilmesi ve hayalin gücüyle, farklı yaşam alanları oluşturmak tasarımın içinden yani aksesuarlardan geçmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Ünlüsoy, konuşmasının devamında sunumlar eşliğinde Titus grubu ürünlerinin tanıtımlarını gerçekleştirerek detaylı bilgilendirmelerde bulundu. Yaklaşık 4 saat süren programa katılan firma yetkilileri Ünlüsoy’a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ettiler.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş