Müteahhitlerden hayırlı olsun ziyareti

İnegöl Müteahhitler Derneği, görevine yeni gelen İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sedat Kaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Yayınlama: 10.12.2015
455
A+
A-

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde göreve gelen İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sedat Kaya’yı makamında ziyaret ettiler. Kaya’ya çiçek takdiminde bulunan dernek üyeler yeni görevinde başarılar dilediler.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”






Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, “İnegöl Müteahhitler Derneği olarak müdürümüze hayırlı olsun ziyaretine geldik. İnegöl’de Müteahhitler Derneği ve Belediye iç içe bir durumda. İmar İşleri Müdürlüğü bizim için çok önemli bir kurum. Daha önceki İmar Müdürü arkadaşlarımızla da görüşüyorduk. İnegöl’de bazı sıkıntılarımız vardı, onlar çözüldü. Bu konuda sizden önceki Müdür arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Tabi bu sıkıntılar bitmiş değil. Az da olsa hızlanması, kolaylaşması gerekiyor. Bu konuda sizin iyi ve güzel adımlar atacağınızdan eminim. Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş bu konuda çok gayret gösteriyor. İnşaat sektöründe tıkanıklıkların aşılması bakımından bize her konuda destek veriyor. Biz de bugün Müteahhitler Derneği olarak müdürümüzü ziyaret edip hayırlı olsun demek istedik. İnegöl Müteahhitler Derneği olarak her zaman yanınızda olacağımızı, hiçbir zaman sıkıntı çıkarmayacağımızı ve hatta çözüm noktasında yardımcı olacağımızı belirtmek istiyorum. Biz İnegöl Müteahhitler Derneği olarak bir döküm sahası açtık. İnegöl’de 1 tane döküm sahası vardı o da yeterli olmuyordu. Şimdi Hasanpaşa Kavşağı’nda bir döküm sahası açtık. Artık herkes ileri-geri, oraya-buraya hafriyat dökemiyor, döküm sahasına götürmek zorunda. Hafriyatçı arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum; gelişigüzel dökmeyin, mutlaka döküm sahalarına götürüp dökün. Müteahhit arkadaşlarımız kiminle çalışırsa çalışsın hafriyatçı arkadaşlarımızın döküm sahalarına dökmelerini istiyoruz. Ciddi cezalar var ve ceza yemelerini istemiyoruz” dedi.

 

BERABER ÇALIŞIP SORUNLARI GİDERECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sedat Koca ise, “İnegöl’ün sorunlarını hepimiz biliyoruz. Sizler de inşaat sektörünün içerisindesiniz. Biz bu sorunları çözmek için görev başındayız. Beraber istişare ederek, toplantı yaparak İnegöl’deki inşaat sektörü ile alakalı sorunları en aza indirecek şekilde çalışmalar yapacağız. Ayağınıza sağlık, sağ olun” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş